fbpx

På Ålandsvej 4293 Dianalund har vi malet efter en Vandskade

Vibes Malerfirma er førende inden for at give kunderne yderst tilfredsstillende malerydelser på Vestsjælland, og også det til overkommelige priser. Uanset om du skal male din bolig eller erhvervsejendom, er Vibes Malerfirma i stand til at levere den helt rigtige løsning til dine behov. Vi yder også malerservice til vandskadede ejendomme.

At male en vandskadet ejendom er en vanskelig forretning, da det involverer flere trin oven i almindelig malerarbejde. Men vores malerfagfolk er meget erfarne i at give vores kunder yderst tilfredsstillende malerløsninger, uanset deres krav.

Men før ethvert arbejde påbegyndes på ejendommen, vurderer vores fagfolk først de vandskader, der er sket på ejendommen, herunder vægge, døre, loft, trappe, skabe osv. Næste trin i denne proces er at udglatte fejlene og ufuldkommenheder, der er opstået på grund af vandskaden. Mængden af ​​arbejde, der er nødvendig her, er direkte proportional med mængden af ​​vandskade og det område, der er berørt af det. Det er trods alt gjort og tørret af, først derefter begynder vores fagfolk at påføre maling på din ejendom.

Det er vigtigt at følge disse trin for at sikre, at du ikke kun får den perfekte finish på din ejendom, hvad enten det er erhverv eller bolig, men også for at sikre, at malerarbejdet holder i lang tid.

Har du brug for malerarbejde på din vandskadede ejendom, så kontakt Vibes Malerfirma i dag! Vi garanterer professionel malerservice til yderst overkommelige priser. Så hvad venter du på?

Tøv ikke med at give os et kald, hvis du har en vandskadet ejendom, der skal males. Vores team forsikrer dig om, at du ikke vil komme afsted uden yderligere klager. Måske er det derfor, hvad vores kunder bedst kan lide ved os. Så skynd dig! Bestil en tid nu!

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

1 week ago

Test ...
View on Facebook

2 months ago

Maler Lærling søges.Vi har rygende travlt og vi står derfor og mangler en malerlærling som har lyst til at indgå i vores hyggelige firma bestående af 10 medarbejder som har et tæt og godt forhold.Kan du genkende dig selv i følgende:Du er:• Stukturet• Mødestabil• Motiveret• Serviceminded• Ren straffeattest• Afsluttet sit grundforløb på skolenVi tilbyder:• En mindre virksomhed i vækst• Kvalificeret og dygtige malerkollegaer• En læreplads med udfordringer• Fantastisk sammenholdDine arbejdsområder vil primært være Vestsjælland og det er vigtigt du har minimum B-kørekort.Lyder dette lige som dig?Så send ansøgning og cv til post@vibesmalerfirma.dkVi glæder os til at høre fra dig. 🙂 ...
View on Facebook

2 months ago

Maler, søges opstart hurtigst muligt.Ring gerne på 40560840 eller skriv en mail til post@vibesmalerfirma.dk ...
View on Facebook

1 years ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook