fbpx

Søparken 4000 Roskilde Maling udvendigt

Vibes Malerfirma har siden starten været den førende leverandør af malerarbejde i region Vestsjælland. Uanset hvad vores kunders krav har været, har vi ydet høj kvalitet og 100 procent tilfredsstillende service, uanset hvad. Vores fagfolk lader ingen sten stå uvendt for at sikre, at kun den bedste service ydes til vores kunder.

Vi har en gennemprøvet procedure, der har været den hemmelige sauce til vores succes med hensyn til de husmalertjenester, som vi har gennemført. Og i første trin tager vi en grundig drøftelse med kunden om deres vision for huset. Først efter en fuldstændig forståelse mellem ejeren af ​​ejendommen og os, starter vores fagfolk arbejdet.

Trin 1: Start udefra
Når det kommer til komplet husmaling, tager vores fagfolk udgangspunkt i husets ydre. Husets ydre er kernen i boligindretningen, og det skal afspejle ejerens vision fuldstændigt.

Trin 2: Indendørs vægge og loft
Når husets ydre er færdigt, arbejder vores fagfolk på husets loft og væg i nævnte rækkefølge. 

Trin 3: Trappe, døre og skabe
Og til sidst arbejder vores erfarne fagfolk på trappen, dørene og skabene for at sætte prikken over i’et på huset.

Vi holder tæt kontakt med ejeren af ​​huset for at sikre, at alt går efter deres vision, og hvis der er ændringer, der skal laves undervejs.

Hvis du har brug for malerservice, skal du kontakte os med det samme. Vores team er klar til at hjælpe dig med den bedste service, vi nogensinde kunne levere. Uanset hvad dine behov måtte være, er vi her for at hjælpe.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

1 week ago

Test ...
View on Facebook

2 months ago

Maler Lærling søges.Vi har rygende travlt og vi står derfor og mangler en malerlærling som har lyst til at indgå i vores hyggelige firma bestående af 10 medarbejder som har et tæt og godt forhold.Kan du genkende dig selv i følgende:Du er:• Stukturet• Mødestabil• Motiveret• Serviceminded• Ren straffeattest• Afsluttet sit grundforløb på skolenVi tilbyder:• En mindre virksomhed i vækst• Kvalificeret og dygtige malerkollegaer• En læreplads med udfordringer• Fantastisk sammenholdDine arbejdsområder vil primært være Vestsjælland og det er vigtigt du har minimum B-kørekort.Lyder dette lige som dig?Så send ansøgning og cv til post@vibesmalerfirma.dkVi glæder os til at høre fra dig. 🙂 ...
View on Facebook

2 months ago

Maler, søges opstart hurtigst muligt.Ring gerne på 40560840 eller skriv en mail til post@vibesmalerfirma.dk ...
View on Facebook

1 years ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook