fbpx

Vi er specialister i at male lejligheder ved fraflytning/ indflytning, både for private og boligselskaber. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Maling af en lejlighed

Det er afgørende for boligforeninger såvel som for private at male lejligheden på ny, ikke kun af hensyn til den næste lejer, men også fordi det kan være påkrævet i henhold til lokale love og bestemmelser. På samme måde kan du, hvis du lige har købt en ny ejendom, en ældre bygning, som du ønsker at udleje, være forpligtet til at male lejligheden med giftfri, blyfri maling, før du sætter ejendommen på craigslist.

At male lejligheden behøver ikke at være en kedelig proces, da du kan hyre professionelle malere fra Vibe’s Malerfirma til at få arbejdet udført til en rimelig pris. For dem, der har været i denne branche, er det yderst afgørende at have en betroet udbyder af lejlighed på udsættelse efter maling, som de kan stole på, at arbejdet udføres rettidigt. Og det er netop det, som Vibe’s Malerfirma gøre vi. Vibe’s Malerfirma tilbyder sine kunder en effektiv og prisvenlig lejlighedsmalingsservice til sine kunder med en 100% tilfredshedsgaranti.

Her er nogle af de lejlighedsmalingsservices, som Vibe’s Malerfirma tilbyder

 • Udvendigt maleri
 • Indvendig maling
 • Maleri af enkelte lejligheder
 • Enkeltværelse maling
 • Trim maling
 • Maling efter leje af lejemål
 • Maling før lejer
 • Maleri af lofter
 • Maleri af strukturerede lofter
 • Regulerede opdateringer
 • Maleri af teksturerede vægge

Fordele ved at hyre Vibe’s Malerfirma til at male lejlighed efter udsættelse

1.Rettidig levering af tjenesterne

Med Vibe’s Malerfirma kan man være sikker på, hvornår et projekt vil være afsluttet, og hvornår lejligheden vil kunne huse en anden lejer uden gentagne gange at gå frem og tilbage med entreprenøren. Så snart ejeren af stedet kontakter Vibe’s Malerfirma, vil de få en estimeret tidsplan for, hvornår projektet vil være færdigt, hvilket er enormt fordelagtigt, da ejeren af stedet derefter kan leje boligen med de datoer, der er nævnt i forespørgslen.

2.Professionelle malere 24×7

Vibe’s Malerfirma hyrer nogle af de bedste malerprofessionelle til at udføre arbejdet; med Vibe’s Malerfirma behøver du ikke at bekymre dig om kvaliteten af arbejdet på din ejede ejendom. At levere 100 procent kundetilfredshed er ikke bare et motto, men drivkraften bag det arbejde, som alle hos Vibe’s Malerfirma udfører. Og du kan forvente en finish, der vil give dig 100 procent tilfredshed fra de professionelle hos Vibe’s Malerfirma.

3.Prisbillig prissætning

Prisfastsættelsen spiller også en afgørende rolle for kundeoplevelsen, og for at give sine kunder 100 procent kundetilfredshed tilbyder Vibe’s Malerfirma sine lejlighedsmalingstjenester til en yderst rimelig pris.

4.Kvaliteten af de anvendte produkter.

De professionelle hos Vibe’s Malerfirma bruger kun materialer af højeste kvalitet til at male lejligheden efter lejers fraflytning eller før lejeren flytter ind i ejendommen. Der anvendes materialer af højeste kvalitet for at sikre den bedst mulige levering af service og kundeoplevelse.

Hvis du desperat leder efter en pålidelig malerservice til din lejlighed, så har du ramt det rette sted. Lad os komme i kontakt med det samme.

Kan jeg bestille en maler til at male min lejlighed. ?

Vi er specialister i at male lejligheder, når folk  flytter ud og eller flytter ind, vi tilbyder maling til private og til erhvevs og ikke minst boligforeninger.

Hvordan bestiller jeg en maler ?

Har du for for vores hjælp til at få malet indvendigt eller udvendt kan du  kontakte os på 40560840 eller maile os på  post@vibesmalerfirma.dk. Eller se mere på vores www.vibesmalerfirma.dk

Hvilke farver får et rum til at se større og lysere ud?

For en optimal effekt gå med bløde toner som knækket eller brækket hvid

Husk at lysere værelser føles større og mere indbydende, Skal vi også male din væg i en lysere farve.

Hvad er fordelene ved at få malet vægge?

Resultatet bliver flottere: Når maleren har en mere plan overflade at arbejde på, og hele maleprocessen dermed bliver nemmere, giver det også sig selv, at det endelige resultat bliver rigtig pænt. Samtidig styrker det også malerarbejdets holdbarhed, så du får glæde af slutresultatet i længere tid.

Hvorfor er vigtigt at male udvendigt. ?

Det er vigtigt at passe på dit træværk, Vejret i Danmark kan være hårdt ved dit træværk det er langt billigere at male end at udskrifte træværket. Så er det også dejligt at se på.

Hvad er fordelen ved maling i høj glas. ?

Maling med glas kan modstå pletter bedre og kan tørres med en våd klud, høj glas bruges ofte i badeværelser, køkkener og andre områder med høj slid.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook