fbpx

Her har vi malet en komplet lejlighed ved fraflytning fra et boligselskab I Ringsted

Ejer du en lejlighed i Vestsjælland og planlægger at give den et frisk look i den nærmeste fremtid? Hvis det er tilfældet, så kunne du ikke finde en bedre ledsager til dine behov end Vibes Malerfirma. Vibes Malerfirma er one-stop-destinationen for dem, der ønsker at male deres lejlighed i region Vestsjælland. Så uanset om du leder efter at hyre en malerserviceudbyder eller blot planlægger at samle de nødvendige forsyninger til gør-det-selv, kunne du simpelthen ikke finde en bedre ledsager til dine behov end Vibes Malerfirma. 

Sådan maler vi din lejlighed.

Trin 1: Mødefase
Det er naturligvis selve det, vores fagfolk gør, at have et par møder med ejeren af ​​lejligheden for at få et klarere billede af, hvad deres vision for deres lejlighed er, og om det er noget muligt. Først derefter starter det rigtige arbejde.

Trin 2: Planlægning
Vi planlægger med ejeren, hvad der ville være et passende tidspunkt for vores fagfolk til at starte arbejdet. Det er nødvendigt, da ejeren ofte også bor i lejligheden.

Trin 3: Forberedelse
Vores fagfolk forbereder først lejligheden til arbejde for at få den perfekte finish. Vores fagfolk sørger også for, at dine ejendele ikke tager skade under malerarbejdet.

Trin 4: Maling og oprydning
Når alt ovennævnte proces er gennemført, er det først derefter, at vores fagfolk går i gang med at male din lejlighed.

Så hvis du ønsker at få malet din lejlighed, så kontakt os med det samme. Vi er specialister i lejlighedsmaling og leverer dig de bedste løsninger til netop dit malerbehov. Desuden byder vi vores kunder velkommen til at få fordelen af ​​vores tjenester og udforske forskellige måder at forny dine rum med stil.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

1 week ago

Test ...
View on Facebook

2 months ago

Maler Lærling søges.Vi har rygende travlt og vi står derfor og mangler en malerlærling som har lyst til at indgå i vores hyggelige firma bestående af 10 medarbejder som har et tæt og godt forhold.Kan du genkende dig selv i følgende:Du er:• Stukturet• Mødestabil• Motiveret• Serviceminded• Ren straffeattest• Afsluttet sit grundforløb på skolenVi tilbyder:• En mindre virksomhed i vækst• Kvalificeret og dygtige malerkollegaer• En læreplads med udfordringer• Fantastisk sammenholdDine arbejdsområder vil primært være Vestsjælland og det er vigtigt du har minimum B-kørekort.Lyder dette lige som dig?Så send ansøgning og cv til post@vibesmalerfirma.dkVi glæder os til at høre fra dig. 🙂 ...
View on Facebook

2 months ago

Maler, søges opstart hurtigst muligt.Ring gerne på 40560840 eller skriv en mail til post@vibesmalerfirma.dk ...
View on Facebook

1 years ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook