fbpx

Her har vi malet et loft efter det er blevet renoveret

At male en væg er ikke så svært, som det ser ud, selvom vi stadig vil anbefale at hyre en professionel maler hos Vibes Malerfirma for at sikre kvalitetsfinishen til dine vægge. Men uanset hvor meget man har lyst til at lave selv malerarbejdet, er der ingen, der kan lide at male loftet. Det er ikke kun fysisk belastende at gøre det, især sammenlignet med at male vægge, men du ved bare, at du ikke ville være i stand til at gøre det retfærdigt og få det udseende, du og rummet fortjener. Og det er her, Vibes Malerfirma kommer ind i billedet. Med Vibes Malerfirma kan du finde en professionel loftsmaler, der ikke kun vil gøre arbejdet for dig og sikre en kvalitetsfinish, men også til en yderst rimelig pris.

Uanset formen eller størrelsen på dit loft, er vores meget erfarne fagfolk klar til at tackle det uden tøven. Vores fagfolk leverer loftstjenester i topkvalitet, som vil have en øjeblikkelig indflydelse på din indretning.

Hvordan gør vi det

  • Vores fagfolk fjerner først overskydende støv eller snavs og renser loftet.
  • Fyld eventuelle revner og huller
  • Masker også væggen og eventuelle lysarmaturer.
  • Mal rundt om armaturerne
  • . Og til sidst skal du bruge malerruller til at male de større områder. 

Når det kommer til at male loftet, kunne du simpelthen ikke finde en bedre ledsager til dine behov end Vibes Malerfirma. Så hvad venter du på? Ring til os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejdet. Og hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os når som helst. For os er maleri passion. Vi sørger for alt, mens vi maler. Desuden bruger vi altid det bedste udstyr for bedre resultater. Du kan kontakte os og få malerservice i topkvalitet.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

1 week ago

Test ...
View on Facebook

2 months ago

Maler Lærling søges.Vi har rygende travlt og vi står derfor og mangler en malerlærling som har lyst til at indgå i vores hyggelige firma bestående af 10 medarbejder som har et tæt og godt forhold.Kan du genkende dig selv i følgende:Du er:• Stukturet• Mødestabil• Motiveret• Serviceminded• Ren straffeattest• Afsluttet sit grundforløb på skolenVi tilbyder:• En mindre virksomhed i vækst• Kvalificeret og dygtige malerkollegaer• En læreplads med udfordringer• Fantastisk sammenholdDine arbejdsområder vil primært være Vestsjælland og det er vigtigt du har minimum B-kørekort.Lyder dette lige som dig?Så send ansøgning og cv til post@vibesmalerfirma.dkVi glæder os til at høre fra dig. 🙂 ...
View on Facebook

2 months ago

Maler, søges opstart hurtigst muligt.Ring gerne på 40560840 eller skriv en mail til post@vibesmalerfirma.dk ...
View on Facebook

1 years ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook