fbpx

Dør før / efter maling

Her kan du se døren inden den bliver renset, slebet, grundet og malet

Her er den færdige nymalede dør. Behandlingen vil forlænge dørens levetid med 10-20 år.

m22m23
Maling udvendige dør

Husets hoveddør bør aldrig være en eftertanke; faktisk bør den være den allerførste tanke, når man planlægger at indrette eller forny sit hjem. Hvorfor? Fordi det er den allerførste ting, der fanger en besøgende i øjnene, når de besøger dit hus. Betydningen af de første indtryk kan ikke understreges nok her. Hvis du ikke har en smuk yderdør i dit hjem, er det ligegyldigt, hvordan dit ydre er, eller hvor smuk din indretning er; det ville alt sammen ikke være noget værd, især hvis du ønsker at sælge ejendommen.

Forestil dig selv som en køber, der ønsker at købe en ejendom. Hvis det første indtryk ikke er godt nok, dvs. døren, vil du tøve med at købe ejendommen, da dit sind ubevidst vil give dig et skub til, at der mangler noget. Og selv hvis du beslutter dig for at købe huset, vil du ikke ønske at betale sælgeren præmiebeløbet, da du ved, at der er noget arbejde, du skal gøre for at gøre huset til dit eget. Forestil dig nu, at du står på den anden side og forsøger at sælge huset, og at du får problemet med at ignorere yderdøren.

Hvis du ønsker at få den bedste oplevelse såvel som prisen for dit hus, skal du få malet den udvendige dør med det samme. Fordelene ved at male udvendige døre er ikke kun begrænset til ejendommens æstetiske og generelle værdi, men også til dørens levetid. Ved at male din yderdør sørger du for, at din yderdør forbliver i uberørt stand i en længere periode og vil bedre kunne klare det slid, som den skal udsættes for hver dag.

Nogle tips til, hvordan du vælger den rigtige farve til din yderdør

  • Du skal ikke være bange for farven.

Det er ikke helt uberettiget, at man er bange for at bruge en lys farve som den primære vægmalingsfarve inde i sit hjem, men man kan sagtens bruge en lys farve til at male sin yderdør, da det ville give et fedt udtryk og adskille det fra alle andre huse på gaden.

  • Overvej husets stil.

Selvom yderdøren ser ud som om den er en verden til forskel fra husets indre, er det ikke rigtig tilfældet. Når man skal vælge den rigtige farve til en yderdør, er det vigtigt, at man overvejer indretningen af det indre og derefter beslutter sig. Hoveddøren er porten ind i dit hjem, og dens farve bør afspejle dette.

  • Gør den monokrom

Hvis du er ejer af et lille hus, er det et klogt råd at sørge for, at alle vinduesrammer og lister har nøjagtig samme farve som yderdøren.

Hyr en professionel maler fra Vibe’s Malerfirma for at få malet din yderdør til en fair pris. Med årtiers erfaring vil vi helt sikkert betjene dig med det bedste ud af ekspertise.

Hvilken slags maling bruger du på en udvendig dør?
Den mest almindelige form for maling til udvendig dør er Nordsjø Vinduesmaling som er meget populær og som flyder utroligt flot sammen.
Er det vigtigt at klargøre døren før maling?
Hvis du skal male en dør, anbefales det altid først at rengøre døren med en våd klud og derefter bruge en slibemaskine eller sandpapir til at fjerne eventuelle gammelt løst maling.
Sørg altid for at tørre støvet efter slibning af før maling.
Skal jeg bruge en pensel eller rulle til at male en dør?
For at male en almindelig dør ville det være bedre at bruge en lakrulle til de store flader og bruge en pensel til at male kanterne.
Hvilken slags maling bruger du på en udvendig metal dør?
På en udvendig metal dør skal du bruger en metal primer og slutte af med mindst to lag metalmaling for at opnå et flot finish, der holder i mange år..
Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook