fbpx

Maling af facade og vindskeder

Bor du i hus, ved du formentlig også, hvor vigtigt det er at sørge for, at huset er vedligeholdt. Det gælder naturligvis både udvendigt og indvendigt, men særligt husets udvendige udseende kan have en stor betydning.

Fremstår facaden for eksempel nedslidt, så kan det skræmme potentielle købere væk, allerede inden de har set huset indvendigt, hvis det skal sælges. Derudover kan det også være med til at give et uhensigtsmæssigt førstehåndsindtryk for gæster og naboer. Samtidig skal der ikke ret meget til for at friske huset op udvendigt, og vi står gerne klar med vores ekspertise og mangeårige erfaring inden for maling af facade.

Vedligeholdelse af husets facade er desuden med til at sikre, at huset er tæt, og at der ikke opstår råd i for eksempel træværk.

Lad os hjælpe med at male facade og vindskeder

Det kan være et omfattende og tidskrævende arbejde at male både vindskeder og facade. Maling af vindskeder er dog særligt vigtigt, da der er tale om træværk, som kan rådne, hvis det ikke bliver beskyttet. Det samme gør sig gældende, hvis du bor i et træhus.

Vi kan dog hjælpe med at male alle former for facader og vindskeder, og du kan spare både tid og besvær ved at lade os stå for opgaven.

Hvad koster maling af vindskeder og facade?

Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken type facade der er tale om. Du kan finde en pris på din opgave her:

  • Maling af træfacade: Pris fra 175 kr. pr. kvadratmeter
  • Maling af træfacade ved nyt træværk eller farveskift: Pris fra 250 kr. pr. kvadratmeter
  • Maling af murværk: Pris fra 159 kr. pr. kvadratmeter
  • Klargøring og afrensning: Pris fra 30 kr. pr. kvadratmeter
  • Der kan dog komme ekstra udgifter til blandt andet kørsel, eller hvis der er behov for lift, stillads eller lignende.

Facaden før / efter maling
Igang med maling af vindskeder fra stige

m91m92
Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook