fbpx

Her kan i se en facade der er har fået en gang facademaling

Før, trængte facaden til en ordentligt gang maling

facademaling veforefacademaling after
Facademaling med Vibe’s Malerfirma

Inden man dykker ned i den service, som Vibe’s Malerfirma tilbyder, skal man først forstå, hvad facademaling egentlig er, og er det egentlig ligegyldigt, om man vælger dette eller ej? I lægmandssprog kan facademaling forklares som det sidste lag overfladebehandling, der udføres på husets yderside for at beskytte det mod regn, sol og frost – barske vejrforhold. Det er vigtigt at påføre facademaling, hvis du ønsker at forlænge levetiden på din påførte maling på husets yderside. Den påføres generelt på vægge i et eller tre lag.

Valg af den rigtige facademaling spiller en afgørende rolle i processen, da det vil afgøre, hvor længe det malede hus vil forblive i uberørt stand, der angribes af skiftende vejrforhold på regelmæssig basis. Man kan derfor ikke bare vælge en hvilken som helst facademaling, da malingen ikke blot skal passe til den allerede påførte maling, men også være i stand til at klare vejrforholdene effektivt.

Professionel rådgivning er et must.

Hvis du ønsker at købe facademaling, så er det bedste du kan gøre for processen at rådføre dig med en professionel om dit behov, og hvilket facadepunkt der vil være bedst egnet til dig. Hos Vibe’s Malerfirma kan man nemt købe den rigtige facademaling efter sit behov og også få en gratis rådgivning om det samme af vores erfarne fagfolk.

Hyr Vibe’s Malerfirma’s fagfolk til at udføre arbejdet

At påføre facademaling er noget helt andet end almindelig maling. Ikke alene vil en forkert påføring ødelægge enhver chance for at beskytte malingen mod barske vejrforhold som sol, frost og regn, men en forkert påføring kan også beskadige den allerede påførte maling, hvilket vil resultere i, at man skal starte hele processen fra bunden. At hyre en professionel maler fra Vibe’s Malerfirma ville være en klog beslutning, og du bør gøre det uden at tænke for meget på de omkostninger, der påløber under processen.

Rimelig pris

At give kunderne kvalitetsservice til en rimelig pris er mottoet for Vibe’s Malerfirma. Så hvis du er bekymret for de høje omkostninger ved at hyre en professionel maler fra Vibe’s Malerfirma, skal du ikke være bekymret. Vibe’s Malerfirma har siden starten givet sine kunder kvalitetsmalerservice, uanset hvad deres behov måtte være.

Du behøver ikke at bekymre dig om noget

Vibe’s Malerfirma vil tage sig af alt i forbindelse med facademaling før, under og efter proceduren. Før man påfører facademaling på sine ydervægge, skal man foretage et par forberedende procedurer, som kan være besværlige. Med Vibe’s Malerfirma behøver du ikke at bekymre dig om noget som helst i bare et sekund, da vi tager os af det hele for dig. Det eneste, du skal bekymre dig om, er at vælge farven på dine ydervægge.

Når du hyrer vores dygtige malere, vil du få serveret de bedste malerydelser. Vi har specialiseret os i facademaling, og du behøver ikke at bekymre dig om noget som helst, når du hyrer os.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook