fbpx
Pris på maling a trappe

Trappeopgang Maling

En trappeopgang i en boligforening bliver udsat for rigtigt meget slidt. Der er mange mennesker, der hver eneste dag færdes på trapperne, og det er ikke altid, at beboerne eller deres gæster behandler trappeopgangen pænt.

Omvendt er det vigtigt, at trappeopgangen fremstår pæn og indbydende, så der er rart at være for boligselskabets beboere. Derudover giver trappeopgangen også et førstehåndsindtryk af de lejligheder, der er i opgangen. En flot og velholdt trappeopgang giver et bedre førstehåndsindtryk end en trappeopgang, der fremstår nedslidt og forfalden. Dette kan dog nemt klares med maling af trappeopgang.

Vi hjælper gerne med maling af trappeopgang
Rigtig mange boligselskaber har ikke selv ressourcerne til at male deres trappeopgange, og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har nemlig rigtig stor erfaring med blandt andet maling af trappeopgang for en række forskellige boligselskaber. Vi hjælper også gerne din boligforening, så den fremstår indbydende for foreningens beboere og gæster.

Hvad koster maling af trappeopgang?

Det er svært at give en konkret pris på maling af trappeopgang uden at kende til opgavens omfang. Der er nemlig stor forskel på trappeopgange, og hvor store de er. Er der for eksempel tale om en enkelt trappeopgang på et par etager, der skal males, er det naturligvis billigere, end hvis alle boligselskabets opgange skal males, og hver opgang har 4-5 etager.

Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi også står klar til en uforpligtende snak om de forskellige muligheder, der er, når en eller flere trappeopgange skal males.

Maling trappe

Trapper er en vigtig del af dit hus, og du kan ikke bare ignorere dem, når du planlægger at male dit hjem. Nu tænker du måske: “Jeg har malet vægge, lofter og endda også gulvene. Skal jeg så også male trappen?” Og svaret er ja; du kan ikke bare ignorere trappen, som om den ikke eksisterer.

Tag dette scenarie: Du er en person, der ønsker at købe en ejendom, og du er sikker på, at du har fundet den rigtige ejendom, hvor du gerne vil bo i fremtiden. Du vil have det indvendige, det udvendige, ejendommens beliggenhed, alt, men pludselig ser du trappen, en del, som vil blive brugt regelmæssigt, blive efterladt der uden at tage behørigt hensyn til den. Nu er det usandsynligt, at du ikke vil købe ejendommen, men du vil forhandle om prisen, fordi du er i tvivl om, hvad der ellers er ufærdigt. Forestil dig nu, at du er sælger af en sådan ejendom; ville du ikke blive modløs over, at du ikke ville være i stand til at få den rigtige pris, du fortjener for din ejendom på grund af en så simpel ting. Lad ikke et sådant scenarie udspille sig, og få din trappe malet med det samme!

Fordele ved en malet trappe

Maling af en trappe kan være æstetisk tiltalende for hjemmets indretning og kan fungere som gangens midtpunkt, hvis det gøres ordentligt. Men fordelene ved at male trapper er ikke kun begrænset til at være æstetisk tiltalende og øge husets salgsværdi; nej, det er meget mere end det. En malet trappe kan sagtens holde i en længere periode end en umalet trappe, da den kan klare sliddet betydeligt bedre.

Maling kan også sørge for, at du har et bedre greb på trappen, når du går op og ned, hvilket er enormt gavnligt, hvis du har børn eller jævnligt underholder børn.

Hyr en professionel til at gøre arbejdet for dig!

Nu tænker du måske, at det ikke virker som en kedelig opgave, og man kan endda gøre det selv at male trappen uden større besvær. Du kan endda finde blogs og artikler på nettet, der guider dig til, hvordan du maler din trappe, men at hyre en professionel er vejen at gå, hvis du er på udkig efter perfektion.

Sammenlignet med ethvert andet indretningsprojekt kræver maling af en trappe betydeligt mere forberedelsesarbejde. Overfladerne tapes, tjæres og slibes i løbet af processen. Der påføres en speciel primer, og først derefter begynder maleprocessen. En professionel maler fra Vibe’s Malerfirma vil ikke kun hjælpe dig med alt dette, men de kan endda rådgive dig om, hvilken maling der er bedst til din trappe.

Det er faktisk lukrativt at hyre professionelle fra Vibe’s Malerfirma til trappemaling. Vi er dedikeret til at betjene vores kunder døgnet rundt. Nu, hvad end dine behov for maling, måske, sørg for at regne med os.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook