fbpx

Kunne du tænke dig at give dit hjem nyt liv med et flot tapet på væggen, eller skal du have fjernet gammelt tapet og opsat filt i stedet for? Tapet kan blandt andet være med til at skabe en kreativ stemning, der opfordrer til leg og kreativitet i børneværelset, eller det kan skabe en romantisk stemning i soveværelset.

Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring som maler, og vi har blandt andet udført opsætning af tapet og filt på vægge og lofter for mange forskellige kunder. Derfor ved vi også, at vi også kan varetage lige netop din opgave, og vi gør det selvfølgelig med et flot resultat.

Her har vi opsat filt, malet og dekoreret en væg, vi kan naturligvis også fjerne gammelt tapet og opsætte nyt mm

Få professionel hjælp til opsætning af tapet

Det kan være svært selv at sætte tapet op, fordi det kræver en ufattelig præcision, hvis du skal have et flot og ensartet resultat. Tapet kommer nemlig i baner, og det er vigtigt, at banerne sættes helt tæt op ad hinanden, så der ikke opstår huller mellem tapetet. Faktisk skal man slet ikke kunne se samlingerne, og det er særligt vigtigt, hvis der er tale om tapet med et bestemt mønster.

Vi har dekoreret vægge samt opsat filt og tapet for mange kunder i løbet af årene til deres store tilfredshed. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig en pris

Kunne du tænke dig en pris på enten opsætning af tapet eller opsætning af filt, så skal du bare kontakte os på 40 56 08 40. Vi giver samtidig også gerne gode råd med på vejen, ligesom vi også står klar til en uforpligtende snak om de forskellige muligheder.

Lad tapeterne spille tryllekunsten for dine idéer til boligindretning

Væggene i vores hus giver liv til denne struktur af mursten. De fleste af os fokuserer meget på at dekorere hver eneste væg i vores hus med et andet tema, der afspejler vores smag og passer til stemningen i det pågældende område af huset. Uanset om det er et arbejdsværelse eller et køkken, har vi altid en separat plan for hver væg. At ændre farverne og indretningen af bare væggene i huset kan simpelthen gøre det nyt, og derfor foretrækker folk under renoveringer at ændre deres forældede vægge til nogle trendy, hvilket ikke kun tager tid, men også en god mængde penge på samme tid. For at undgå al den travlhed og derfor mulighed for nogle fantastiske tapeter i boligindretningsafdelingen i disse dage, som er nemme at sætte og fjerne, når du vil, og frem for alt er de omkostningsvenlige.

Eksperimentér med finurlige tapeter

Vægge er det eneste, vi ser af og til, når vi er hjemme, og derfor keder vi os nogle gange af ens vægge, hvis vi ikke ændrer dem i lang tid. Da tapeter er en overkommelig løsning, kan du nu ændre hele stemningen i dit hjem, når du vil, blot ved at ændre tapetet.

For at skabe en aldrig tidligere set ændring kan du også vælge nogle meget lyse og skæve farver, som giver dit hjem et levende udseende. Der findes mange forskellige designs på markedet med forskellige teksturer. Du kan også finde en meget attraktiv samling af tapeter med prints på, som er ideelle til at give dit hjem et nyt udseende.

Budgetvenlig forvandling af dine vægge

Tapeter og vægklistermærker er helt klart en af de bedste opfindelser inden for boligindretning. Det kan give dig en komplet forvandling på ingen tid og uden at skade din lomme. Du kan endda få dit tapet tilpasset og designet i overensstemmelse med dine behov. Der er mange malere, der endda skaber tapeterne på dine malede vægge gennem deres malerfaglighed, som ser meget stilfuldt ud, men igen, man bør altid gå efter maling, når du ikke tror på transformation i hvert par måneder.

Professionelle tapetseringsservices

For at få den perfekte finish af tapetet på dine vægge, og også for den nemme fjernelse, anbefales det altid at hyre eksperter i stedet for at ødelægge væggene ved at gøre det selv. Du kan nemt få disse professionelle tjenester online, da der findes mange virksomheder, der tilbyder professionelle tapetserviceydelser online. Så tjek tapeterne ud denne gang, når du planlægger at renovere dit sted og gøre denne transformation lommefritagende.

Bestemt, tapeter er en god tilføjelse til vægindretning idé, som man kan overveje. Hvis du er vild med udsøgte vægdesigns og utrolig atmosfære, så har du ramt den rigtige platform. Tjek vores tilbud og lad fagfolk komme til dit sted for en tiltalende transformation.

 

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook