fbpx
Maling og væg dekoration

Her har vi malet en væg og udført dekoration

Maling og væg dekoration

De her 4 billeder viser en special opgave; maling og dekoration af en væg

 

 

Søger du maler- og vægdekorationsydelser i region Vestsjælland, kunne du simpelthen ikke finde en bedre ledsager til dine behov end Vibes Malerfirma – den førende maler- og vægudsmykningsudbyder i regionen. Uanset om du leder efter løsninger til en beboelsesejendom eller til en kommerciel, er vores malerfagfolk meget erfarne i at levere den finish, du har brug for. Og det inkluderer vægtekstur og stencilmaling som arbejde.

Stencilmaling er hurtigt blevet et af de foretrukne kunstværker for en at gå efter, især når det kommer til deres hjem vægmaling og vægdekoration krav, og det er egentlig ikke en overraskelse, hvorfor det er tilfældet. En farvet væg duer ikke længere, da den er blevet en saga blot. Folk vil gerne investere i deres hus, de vil have det ikke kun godt, men også at afspejle deres personlighed, og intet er mere personligt end stencilmaling på væggen i ens stue eller endda soveværelse. Og det bedste ved stencilmaling er, at den eneste begrænsning, du har, er din fantasi. Du kan male, hvad du vil, som du vil, med stencilmaling, og det ser også fremragende ud i kommercielle rum.

Hvis du har brug for en professionel maler, der kan omsætte din vision til virkelighed, så skal du kontakte os med det samme for dine maler- og vægdekorationsbehov. Uanset hvad din vision er, kan vi garantere dig den perfekte løsning til dine behov.

Hvis vægdekoration er noget du skal arbejde med, hjælper vi helt sikkert. Vi arbejder proaktivt på at forbedre vores kompetencer og give dig det bedste ud af vores erfaring. Hold nu øje og lad os udføre malearbejdet professionelt.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

1 week ago

Test ...
View on Facebook

2 months ago

Maler Lærling søges.Vi har rygende travlt og vi står derfor og mangler en malerlærling som har lyst til at indgå i vores hyggelige firma bestående af 10 medarbejder som har et tæt og godt forhold.Kan du genkende dig selv i følgende:Du er:• Stukturet• Mødestabil• Motiveret• Serviceminded• Ren straffeattest• Afsluttet sit grundforløb på skolenVi tilbyder:• En mindre virksomhed i vækst• Kvalificeret og dygtige malerkollegaer• En læreplads med udfordringer• Fantastisk sammenholdDine arbejdsområder vil primært være Vestsjælland og det er vigtigt du har minimum B-kørekort.Lyder dette lige som dig?Så send ansøgning og cv til post@vibesmalerfirma.dkVi glæder os til at høre fra dig. 🙂 ...
View on Facebook

2 months ago

Maler, søges opstart hurtigst muligt.Ring gerne på 40560840 eller skriv en mail til post@vibesmalerfirma.dk ...
View on Facebook

1 years ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook