fbpx
Malerarbejde af lejlighed i Køge

Her er det en lejlighed i Køge der er blevet malet i forbindelse med fra flytning.

Færdigmal lejlighed i Køge

Før, Var lejligheden gul og mørk

Malerarbejde i Køge

Køkken efter maling

Maling af lejlighed i Køge

Køkken før maling

 

Maling af lejlighed ved udsættelse

Det kan være et lovkrav, at du skal male din lejlighed efter udsættelse af den tidligere lejer, og før du lejer den ud til andre, afhængigt af lokale love og bestemmelser. I sådanne tilfælde bliver det vigtigt for boligforeninger eller private ejere at have en betroet og pålidelig professionel leverandør af lejlighedsmaling i deres kontakter, som kan levere en sådan service til en rimelig pris, og det er netop hvad Vibe’s Malerfirma gør!

Vibe’s Malerfirma er i stand til at levere professionel malerservice af høj kvalitet til boligforeninger og private ejere med det samme, så de kan sætte deres ejendom på craigslist uden at tænke for meget over, hvor lang tid det vil tage for arbejdet at blive færdigt.

Rettidig service

Udsættelse er i forvejen en vanskelig affære, og hvis du er ejer af ejendommen, vil du ikke gå flere dage uden at få løn for den ejendom, du ønsker at udlåne. Derfor er Vibe’s Malerfirma et standardvalg for mange husforeninger og private ejere, der ønsker at male deres lejlighed på udsættelse så hurtigt som muligt.

Fair prisfastsættelse

Nogle professionelle malerserviceudbydere vil gerne tage et eksorbitant beløb for bare lidt arbejde, sådan er Vibe’s Malerfirma ikke. Med Vibe’s Malerfirma os kan man være sikker på, at prisen for det udførte arbejde vil være fair og tæt på den tilbudte pris. Ja, Vibe’s Malerfirma tilbyder et estimeret tilbud for det udførte arbejde afhængigt af dit krav, og selv om det er ret sandsynligt, at den endelige pris enten vil gå lidt op eller endda lidt ned, men man kan være sikker på, at forskellen ikke vil være væsentlig.

Kvalitetsarbejde

En ting en kunde kan være sikker på er kvaliteten af det arbejde, der udføres af de professionelle hos Vibe’s Malerfirma. Vibe’s Malerfirma Vi ansætter nogle af de bedste fagfolk i branchen til at yde service til sine kunder. Malerne hos Vibe’s Malerfirma har stor erfaring inden for deres fag og følger bureauets etik – at levere 100 procent kundetilfredshed til sine kunder. Sjældent vil du høre klager over det arbejde, der udføres af Vibe’s Malerfirma fagfolk, og hvis der er et problem, er Vibe’s Malerfirma hurtige til at rette op på problemet uden at påføre kunden yderligere omkostninger.

Vibe’s Malerfirma sætter nye standarder inden for den professionelle malerbranche. Prøv deres service én gang, og du vil ikke engang overveje at hyre nogen anden professionel til fremtidigt arbejde. Hele vores team arbejder proaktivt for at gøre lejlighedsmaling nemt. Vi specialiserer os i lejlighedsmaling, og du kan forbinde dig med os og benytte vores tjenester for at give din lejlighed et flot udseende. Vi får din lejlighed til at se og føle sig tiltalende ud.

Hos Vibe’s Malerfirma byder vi vores kunder velkommen til at få pålidelige malerserviceydelser. Vi garanterer kvalitet i vores tjenester og får dem til at føle sig afslappet i en nymalet lejlighed.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook