fbpx
Malerarbejde af lejlighed i Køge

Her er det en lejlighed i Køge der er blevet malet i forbindelse med fra flytning.

Færdigmal lejlighed i Køge

Før, Var lejligheden gul og mørk

Malerarbejde i Køge

Køkken efter maling

Maling af lejlighed i Køge

Køkken før maling

 

Maling af lejlighed ved udsættelse

Det kan være et lovkrav, at du skal male din lejlighed efter udsættelse af den tidligere lejer, og før du lejer den ud til andre, afhængigt af lokale love og bestemmelser. I sådanne tilfælde bliver det vigtigt for boligforeninger eller private ejere at have en betroet og pålidelig professionel leverandør af lejlighedsmaling i deres kontakter, som kan levere en sådan service til en rimelig pris, og det er netop hvad Vibe’s Malerfirma gør!

Vibe’s Malerfirma er i stand til at levere professionel malerservice af høj kvalitet til boligforeninger og private ejere med det samme, så de kan sætte deres ejendom på craigslist uden at tænke for meget over, hvor lang tid det vil tage for arbejdet at blive færdigt.

Rettidig service

Udsættelse er i forvejen en vanskelig affære, og hvis du er ejer af ejendommen, vil du ikke gå flere dage uden at få løn for den ejendom, du ønsker at udlåne. Derfor er Vibe’s Malerfirma et standardvalg for mange husforeninger og private ejere, der ønsker at male deres lejlighed på udsættelse så hurtigt som muligt.

Fair prisfastsættelse

Nogle professionelle malerserviceudbydere vil gerne tage et eksorbitant beløb for bare lidt arbejde, sådan er Vibe’s Malerfirma ikke. Med Vibe’s Malerfirma os kan man være sikker på, at prisen for det udførte arbejde vil være fair og tæt på den tilbudte pris. Ja, Vibe’s Malerfirma tilbyder et estimeret tilbud for det udførte arbejde afhængigt af dit krav, og selv om det er ret sandsynligt, at den endelige pris enten vil gå lidt op eller endda lidt ned, men man kan være sikker på, at forskellen ikke vil være væsentlig.

Kvalitetsarbejde

En ting en kunde kan være sikker på er kvaliteten af det arbejde, der udføres af de professionelle hos Vibe’s Malerfirma. Vibe’s Malerfirma Vi ansætter nogle af de bedste fagfolk i branchen til at yde service til sine kunder. Malerne hos Vibe’s Malerfirma har stor erfaring inden for deres fag og følger bureauets etik – at levere 100 procent kundetilfredshed til sine kunder. Sjældent vil du høre klager over det arbejde, der udføres af Vibe’s Malerfirma fagfolk, og hvis der er et problem, er Vibe’s Malerfirma hurtige til at rette op på problemet uden at påføre kunden yderligere omkostninger.

Vibe’s Malerfirma sætter nye standarder inden for den professionelle malerbranche. Prøv deres service én gang, og du vil ikke engang overveje at hyre nogen anden professionel til fremtidigt arbejde. Hele vores team arbejder proaktivt for at gøre lejlighedsmaling nemt. Vi specialiserer os i lejlighedsmaling, og du kan forbinde dig med os og benytte vores tjenester for at give din lejlighed et flot udseende. Vi får din lejlighed til at se og føle sig tiltalende ud.

Hos Vibe’s Malerfirma byder vi vores kunder velkommen til at få pålidelige malerserviceydelser. Vi garanterer kvalitet i vores tjenester og får dem til at føle sig afslappet i en nymalet lejlighed.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

1 week ago

Test ...
View on Facebook

2 months ago

Maler Lærling søges.Vi har rygende travlt og vi står derfor og mangler en malerlærling som har lyst til at indgå i vores hyggelige firma bestående af 10 medarbejder som har et tæt og godt forhold.Kan du genkende dig selv i følgende:Du er:• Stukturet• Mødestabil• Motiveret• Serviceminded• Ren straffeattest• Afsluttet sit grundforløb på skolenVi tilbyder:• En mindre virksomhed i vækst• Kvalificeret og dygtige malerkollegaer• En læreplads med udfordringer• Fantastisk sammenholdDine arbejdsområder vil primært være Vestsjælland og det er vigtigt du har minimum B-kørekort.Lyder dette lige som dig?Så send ansøgning og cv til post@vibesmalerfirma.dkVi glæder os til at høre fra dig. 🙂 ...
View on Facebook

2 months ago

Maler, søges opstart hurtigst muligt.Ring gerne på 40560840 eller skriv en mail til post@vibesmalerfirma.dk ...
View on Facebook

1 years ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook