fbpx

Maling / sprøjtemaling af stue

Efter Vi har sprøjetmalet en stue i et sommerhus ved stillinge strand (Slagelse / Korsør)

Vi har mobile sprøjteanlæg der kan sprøjtemale lofter og vægge på din adresse, det er ofte væsentligt billigere end alm. maling.

Vi har også sprøjtekabine så vi feks kan sprøjtemale mindre emner som køkkenlåger med højglans maling med god holdbarhed.

 

b3aftre 3
before2 1aftre2 1

Professionel maling / sprøjtemaling af stuen i dit sommerhus

Vibe’s Malerfirma er one-stop destinationen for dig, der ønsker at få malet dit sommerhus eller er i humør til at gøre det selv. Uanset om du er på udkig efter førsteklasses materialer til at male dit sommerhus indendørs, eller om du ønsker at hyre professionelle malere til at udføre arbejdet for dig, er Vibe’s Malerfirma stedet for dig.

Hvorfor bør Vibe’s Malerfirma være dit standardvalg, når du skal male/sprøjte male stuen i dit sommerhus?

Grundene til det er ret enkle og kan sammenfattes i to ord – pålidelighed og fair pris. Vibe’s Malerfirma har etableret sig som det førende sted for en til at hyre professionel maling / sprøjtemaling af stue i sommerhus tjenesteudbyder ved at tilbyde sine kunder ydelser i topkvalitet til en pris, der er uovertruffen på det nuværende marked.

En af hovedårsagerne til at folk vælger Vibe’s Malerfirma til at male / sprøjtemale deres sommerhus stue er fordi de ved, at hvis de hyrer Vibe’s Malerfirma til at udføre arbejdet, vil arbejdet ikke kun blive udført inden for den planlagte tid, men det udførte arbejde vil være førsteklasses i sin kvalitet, da Vibe’s Malerfirma garanterer 100 procent tilfredsstillende resultater til sine kunder.

At give kunderne tilfredsstillende løsninger er ikke bare en primær motivationsfaktor, men faktisk drivkraften bag det arbejde, som fagfolk hos Vibe’s Malerfirma udfører. Og Vibe’s Malerfirma bruger det samme princip også i forbindelse med levering af malingprodukter og tilbehør.

Rådgivning til dem, der selv vil male stuen i deres sommerhus

De professionelle hos Vibe’s Malerfirma er klar til at hjælpe sine kunder, selvom de ikke ønsker at hyre deres professionelle service, men blot ønsker rådgivning om, hvordan de selv skal udføre malerarbejdet, og hvilken type maling der er bedst for dem til deres arbejde.

Hvorfor det er bedre at hyre professionelle fra Vibe’s Malerfirma end at gøre det selv?

Selvom det kan virke som en sjov opgave at male stuen i dit sommerhus, og det er det faktisk også, kan det også være en udfordrende opgave for en person, der aldrig har udført malerarbejde i sit liv. At male betyder ikke bare at købe den malingsfarve, du kan lide, og bare begynde at pensle den, hvor du vil. Maling kræver en kompleks procedure forud for maling, der skal udføres på forhånd for at kunne give et resultat af høj kvalitet. Og selv efter alt dette; det er muligt, at du ikke kan få den perfekte finish, som du ønsker til din sommerhusstue. Derfor vil det være den bedste beslutning, du kan træffe, at hyre en professionel maler fra Vibe’s Malerfirma.

Vi er et team af professionelle malere, der arbejder efter dine behov og sikrer, at du får det optimale resultat. Vi leverer omkostningseffektive malerserviceydelser og gør det lettere for dig at forvandle hele udseendet af dit hjem. Derfor er du velkommen til at hyre vores professionelle og lade dem male dit boligområde som en professionel.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook