fbpx

Her har vi sprøjtemalet et loft i Høng. Store og vanskelige flader som et loft, kan det ofte betale sig at sprøjtemale. Det er hurtigere og giver et pænere resultat

Her er vores kære medarbejder igang

Loftet før maling

af loft 4af loft 2
af loft 3af loft 1

 

Da folk bliver mere og mere selvhjulpne i dag, foretrækker de at udføre selv professionelle opgaver som at male husets vægge og lofter selv. Nogle gange er det et drømmeprojekt for mange mennesker at designe og dekorere deres hjem selv, og derfor nyder de hver eneste lille aktivitet som at male hvert hjørne af huset sammen med familien og få huset til at se smukt ud. Hvis du også er en af de entusiastiske mennesker, der ønsker at forvandle sit hjem, begyndende med vægfarverne, så læs nedenstående oplysninger for at få mere at vide om, hvordan man maler husets vægge og lofter.

Forbered dig selv og dit hus, mens du maler loftet

Blandt alle husets hjørner er det at male loftet det sværeste at gøre. Det kræver en masse tricks og forholdsregler at male loftet som professionelle med succes. Den allerførste ting, du skal gøre, er at gøre dig selv og huset klar til de farvesprøjt, der vil falde her og der, mens du maler loftet. Dæk altid alle møbler med plastik eller avispapir, før du begynder at male, og lyset skal også dækkes med plastik. Desuden bør den, der maler, have noget slidt tøj på, da det bliver beskidt, og brug briller og noget til at dække hovedet, f.eks. en hat eller kasket, mens du maler.

Spray eller rulle?

Det er et spørgsmål, der altid bliver stillet, om man skal bruge spray eller rulle, mens man maler loftet

og selv nogle professionelle malere bruger ruller, men det er blevet observeret, at spraymaling er den bedste og hurtige løsning til at male dine lofter, da det ikke er muligt at dække alle hjørner af loftet med ruller. Og hvis du ønsker at gøre det samme, skal du lave snit, hvilket også tager tid. Spraymaling er en problemfri maleteknik, der især fungerer bedst til lofterne på dit sted. Spraymalingen fås på markedet til meget overkommelige priser og i alle de farver, du ønsker.

Du bør altid overveje, at du aldrig må male væggene før lofterne, fordi det vil ødelægge din indsats på grund af stænk, mens du maler loftet. Mens du bruger disse små tips, kan du nemt male dit hjem på egen hånd, så få din spraymaling og gør det nu.

Loftet i dit hjem gør et godt indtryk på andre, når du leder efter eksklusiv mulighed for at male dit hjem. Spray, rul eller pensl dit loft og giv det et flot udseende med det samme. Vi sørger for, at du får utrolige tilbud fra vores professionelle malere og lader dit hjem tale til din personlighed. Hos Vibe’s Malerfirma sørger vi altid for at betjene med det, der passer til dine præferencer og behov. Ring til vores professionelle i dag og lad dem forvandle dit hjemmets loft på en ubesværet måde. 

Er det bedre at Malerrulle, pensle, eller spraymaling?

Det kommer an på hvad der skal males. Skal du male vinduer er en pensel at fortrække skal du male loft er en malerrulle at fortrække skal du male køkkenlåger kan det være bedst med Spraymaling.

Er det svært at male loft?

Maling af loft er ikke så svært som det kan se ud.

Hvor mange lag maling har et loft brug for?

For de bedste resultater anbefales det at anvende to lag maling på vægge og en på loftet.

Hvad er den bedste måde at male et loft?

Den bedste måde at male et loft er at bruge en maler rulle på de store flader og en pensel der hvor der skal beskæres.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook