fbpx

Sprøjtemaling

Vi kan sprøjtemale der fleste køkken og badeværelses elementer med med valgfri farve og slidstærk maling, så de bliver som nye.

Her er det et badeværelse i Tølløse, hvor låger og skuffer er blevet renoveret.

efterfør sprøjtemaling

 

Maling af døre og skuffer

 

Når folk tænker på at male deres hus, vil deres første tanke gå til husets udvendige og indvendige vægge, og om de har brug for en fornyelse eller ej. Trappen i deres hjem vil være et fjernt sekund, og døre og skuffer kommer kun lige akkurat i anden række. Dette er virkelig overraskende, når man tænker på den betydning, som døre og skuffer har i et hjem. De er et tilbehør til daglig brug, som man ikke kan undvære, så hvorfor nogen bare ignorerer maling af døre og skuffer virker virkelig forvirrende på os.

Maling af døre og skuffer vil ikke blot gøre dem mere æstetisk tiltalende for beskueren, hvilket vil øge salgsværdien af huset, men ved at male deres døre og skuffer kan man nemt forlænge deres levetid med mange gange. Lad være med at ignorere døre og skuffer, hvis du ønsker at få den bedste oplevelse af dem.

Sådan spraymaler du døre og køkkenskabe

Inden man går ud og spraymaler sine døre og køkkenskabe, skal man samle bestemte værktøjer for at kunne få arbejdet ordentligt udført. Man kan ikke bare gå ud og bruge en sprøjtepistol og være færdig med det.

Værktøj, der kræves for at sprøjtemale døre og skabe

– Skruetrækker

– Pensel

– Spartelkniv

– Klude

– Sikkerhedsbriller

– Spand

– Batteridrevet boremaskine

– Butiksstøvsuger

– Kniv

Først når du har sikret dig, at du er i besiddelse af de ovennævnte værktøjer, kan du samle de materialer, der er nødvendige for at udføre opgaven. Det drejer sig om følgende:

– Plastdug

– Sandpapir

– Pap

– Afdækningspapir

– Kolofoniumpapir

– Spartelmasse

– Primer, der blokerer for pletter

– Latexemalje

– Floetrol

Når alt dette er gjort, kan du begynde at male dørene og køkkenskabene. Sprøjtemaling af døre og skabe er en perfekt gør-det-selv-arbejdsopgave, men hvis du ønsker en professionel finish eller ønsker at sælge dit hus i den nærmeste fremtid og ønsker at få den bedst mulige handel på det, vil det være en bedre ting at hyre en professionel maler.

Det er ikke tilrådeligt at male døre og skabe, hvis du ikke er i stand til at give mindst fire til fem dage til at udføre opgaven, da man kun kan male en side af døren om dagen og skal lade malingen tørre natten over. Ved at hyre en professionel maler kan du nemt spare dig for besværet med ikke blot denne lange tidskrævende opgave, men du kan også spare dig selv for byrden med at købe alt det værktøj og materiale, der er nødvendigt under processen. Enhver kompetent maler vil være i stand til at yde dig deres service uden at genere dig med hver eneste lille ting. Det eneste, du vil blive bedt om at bidrage med, er at vælge den farve, du foretrækker til dine døre og skabe. Vibe’s Malerfirma tilbyder professionel malerservice til døre og skabe til en overkommelig pris til sine kunder. Book nu din aftale med det samme og lad vores fagfolk betjene dig med det bedste.

Hvad er den bedste maling til brug på køkkenskabs låger?
Nordsjø har flere forskellige malinger til indvendige låger og døre og en god primer hvis de ikke tidligere har været malet.
Hvad er fordelen ved spraymaling?
Spray maling kan pålægges i flere tynde lag og kan være hurtigere at bruge end pensel eller rulle.
Skal jeg prime før maling?

hvis ikke overfladen tidligere har været malet skal den grundes / primes  hvis du skal gøre det rigtigt bruges følgende fremgangsmåde.

  1. Afvaskning
  2. Slibning
  3. Grunding
  4. 2 gange færdig maling.
Kan du spraymale køkkendøre?

Sprøjtemaling af køkkenlåger eller døre giver et super flot resultatet.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook