fbpx

Her har vi malet en komplet lejlighed ved fraflytning fra et boligselskab I Ringsted

Ejer du en lejlighed i Vestsjælland og planlægger at give den et frisk look i den nærmeste fremtid? Hvis det er tilfældet, så kunne du ikke finde en bedre ledsager til dine behov end Vibes Malerfirma. Vibes Malerfirma er one-stop-destinationen for dem, der ønsker at male deres lejlighed i region Vestsjælland. Så uanset om du leder efter at hyre en malerserviceudbyder eller blot planlægger at samle de nødvendige forsyninger til gør-det-selv, kunne du simpelthen ikke finde en bedre ledsager til dine behov end Vibes Malerfirma. 

Sådan maler vi din lejlighed.

Trin 1: Mødefase
Det er naturligvis selve det, vores fagfolk gør, at have et par møder med ejeren af ​​lejligheden for at få et klarere billede af, hvad deres vision for deres lejlighed er, og om det er noget muligt. Først derefter starter det rigtige arbejde.

Trin 2: Planlægning
Vi planlægger med ejeren, hvad der ville være et passende tidspunkt for vores fagfolk til at starte arbejdet. Det er nødvendigt, da ejeren ofte også bor i lejligheden.

Trin 3: Forberedelse
Vores fagfolk forbereder først lejligheden til arbejde for at få den perfekte finish. Vores fagfolk sørger også for, at dine ejendele ikke tager skade under malerarbejdet.

Trin 4: Maling og oprydning
Når alt ovennævnte proces er gennemført, er det først derefter, at vores fagfolk går i gang med at male din lejlighed.

Så hvis du ønsker at få malet din lejlighed, så kontakt os med det samme. Vi er specialister i lejlighedsmaling og leverer dig de bedste løsninger til netop dit malerbehov. Desuden byder vi vores kunder velkommen til at få fordelen af ​​vores tjenester og udforske forskellige måder at forny dine rum med stil.

Facebook News
close slider
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue