fbpx

Her har vi malet et loft efter det er blevet renoveret

At male en væg er ikke så svært, som det ser ud, selvom vi stadig vil anbefale at hyre en professionel maler hos Vibes Malerfirma for at sikre kvalitetsfinishen til dine vægge. Men uanset hvor meget man har lyst til at lave selv malerarbejdet, er der ingen, der kan lide at male loftet. Det er ikke kun fysisk belastende at gøre det, især sammenlignet med at male vægge, men du ved bare, at du ikke ville være i stand til at gøre det retfærdigt og få det udseende, du og rummet fortjener. Og det er her, Vibes Malerfirma kommer ind i billedet. Med Vibes Malerfirma kan du finde en professionel loftsmaler, der ikke kun vil gøre arbejdet for dig og sikre en kvalitetsfinish, men også til en yderst rimelig pris.

Uanset formen eller størrelsen på dit loft, er vores meget erfarne fagfolk klar til at tackle det uden tøven. Vores fagfolk leverer loftstjenester i topkvalitet, som vil have en øjeblikkelig indflydelse på din indretning.

Hvordan gør vi det

  • Vores fagfolk fjerner først overskydende støv eller snavs og renser loftet.
  • Fyld eventuelle revner og huller
  • Masker også væggen og eventuelle lysarmaturer.
  • Mal rundt om armaturerne
  • . Og til sidst skal du bruge malerruller til at male de større områder. 

Når det kommer til at male loftet, kunne du simpelthen ikke finde en bedre ledsager til dine behov end Vibes Malerfirma. Så hvad venter du på? Ring til os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejdet. Og hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os når som helst. For os er maleri passion. Vi sørger for alt, mens vi maler. Desuden bruger vi altid det bedste udstyr for bedre resultater. Du kan kontakte os og få malerservice i topkvalitet.

Facebook News
close slider
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue