fbpx

Kunne du tænke dig at give dit hjem nyt liv med et flot tapet på væggen, eller skal du have fjernet gammelt tapet og opsat filt i stedet for? Tapet kan blandt andet være med til at skabe en kreativ stemning, der opfordrer til leg og kreativitet i børneværelset, eller det kan skabe en romantisk stemning i soveværelset.

Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring som maler, og vi har blandt andet udført opsætning af tapet og filt på vægge og lofter for mange forskellige kunder. Derfor ved vi også, at vi også kan varetage lige netop din opgave, og vi gør det selvfølgelig med et flot resultat.

Her har vi opsat filt, malet og dekoreret en væg, vi kan naturligvis også fjerne gammelt tapet og opsætte nyt mm

Få professionel hjælp til opsætning af tapet

Det kan være svært selv at sætte tapet op, fordi det kræver en ufattelig præcision, hvis du skal have et flot og ensartet resultat. Tapet kommer nemlig i baner, og det er vigtigt, at banerne sættes helt tæt op ad hinanden, så der ikke opstår huller mellem tapetet. Faktisk skal man slet ikke kunne se samlingerne, og det er særligt vigtigt, hvis der er tale om tapet med et bestemt mønster.

Vi har dekoreret vægge samt opsat filt og tapet for mange kunder i løbet af årene til deres store tilfredshed. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig en pris

Kunne du tænke dig en pris på enten opsætning af tapet eller opsætning af filt, så skal du bare kontakte os på 40 56 08 40. Vi giver samtidig også gerne gode råd med på vejen, ligesom vi også står klar til en uforpligtende snak om de forskellige muligheder.

Lad tapeterne spille tryllekunsten for dine idéer til boligindretning

Væggene i vores hus giver liv til denne struktur af mursten. De fleste af os fokuserer meget på at dekorere hver eneste væg i vores hus med et andet tema, der afspejler vores smag og passer til stemningen i det pågældende område af huset. Uanset om det er et arbejdsværelse eller et køkken, har vi altid en separat plan for hver væg. At ændre farverne og indretningen af bare væggene i huset kan simpelthen gøre det nyt, og derfor foretrækker folk under renoveringer at ændre deres forældede vægge til nogle trendy, hvilket ikke kun tager tid, men også en god mængde penge på samme tid. For at undgå al den travlhed og derfor mulighed for nogle fantastiske tapeter i boligindretningsafdelingen i disse dage, som er nemme at sætte og fjerne, når du vil, og frem for alt er de omkostningsvenlige.

Eksperimentér med finurlige tapeter

Vægge er det eneste, vi ser af og til, når vi er hjemme, og derfor keder vi os nogle gange af ens vægge, hvis vi ikke ændrer dem i lang tid. Da tapeter er en overkommelig løsning, kan du nu ændre hele stemningen i dit hjem, når du vil, blot ved at ændre tapetet.

For at skabe en aldrig tidligere set ændring kan du også vælge nogle meget lyse og skæve farver, som giver dit hjem et levende udseende. Der findes mange forskellige designs på markedet med forskellige teksturer. Du kan også finde en meget attraktiv samling af tapeter med prints på, som er ideelle til at give dit hjem et nyt udseende.

Budgetvenlig forvandling af dine vægge

Tapeter og vægklistermærker er helt klart en af de bedste opfindelser inden for boligindretning. Det kan give dig en komplet forvandling på ingen tid og uden at skade din lomme. Du kan endda få dit tapet tilpasset og designet i overensstemmelse med dine behov. Der er mange malere, der endda skaber tapeterne på dine malede vægge gennem deres malerfaglighed, som ser meget stilfuldt ud, men igen, man bør altid gå efter maling, når du ikke tror på transformation i hvert par måneder.

Professionelle tapetseringsservices

For at få den perfekte finish af tapetet på dine vægge, og også for den nemme fjernelse, anbefales det altid at hyre eksperter i stedet for at ødelægge væggene ved at gøre det selv. Du kan nemt få disse professionelle tjenester online, da der findes mange virksomheder, der tilbyder professionelle tapetserviceydelser online. Så tjek tapeterne ud denne gang, når du planlægger at renovere dit sted og gøre denne transformation lommefritagende.

Bestemt, tapeter er en god tilføjelse til vægindretning idé, som man kan overveje. Hvis du er vild med udsøgte vægdesigns og utrolig atmosfære, så har du ramt den rigtige platform. Tjek vores tilbud og lad fagfolk komme til dit sted for en tiltalende transformation.

 

Galleri

Facebook News
close slider
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue