© 2019, Din lokale maler, Vibe`s Malerfirma. Developed by Cueserve
Back
Tilbud

Dit lokale malerfirma er klar til at hjælpe

Scroll

Lokal malermester

Har du brug for en dygtig, lokal malermester, som kan hjælpe dig med dit malerarbejde? Så kan du med fordel udfylde vores kontaktformular nedenfor for at få et uforpligtende tilbud på din opgave. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at blive kontaktet for en snak om lige netop din opgave.

Derfor skal du vælge os til at stå for dit malerarbejde

Vi står til rådighed for alle i lokalområdet med alle former for både indvendigt og udvendigt malerarbejde, som vi udfører til en attraktiv pris. Vi har 17 års erfaring som lokal malermester, og vi kan derfor garantere, at du får udført malerarbejde i den absolut højeste kvalitet.

Vi maler altid med et flot og holdbart resultat for øje, og det er meget vigtigt for os, at du bliver tilfreds med resultatet. Langt de fleste af vores kunder er nemlig trofaste kunder, som vi igen og igen maler for, og som anbefaler os til andre.

Derfor går vi også meget op i at overholde alle vores aftaler, ligesom vi også behandler dit hjem med respekt. Det indebærer blandt andet, at vi tager skoene af, når vi ankommer. Derudover sørger vi altid for at dække grundigt af, inden vi går i gang, samt at rydde pænt op efter os selv, når vi er færdige.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller en pris

Har du en konkret maleropgave, som du godt kunne tænke dig at drøfte med en lokal malermester, så skal du endelig bare kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du kunne tænke dig en pris på din opgave.

Du kan enten ringe til os på 40 56 08 40, men du kan også udfylde nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Get Widget