© 2019, Din lokale maler, Vibe`s Malerfirma. Developed by Cueserve
Back
Projekt

Maler i Ringsted

Scroll

Maler i Ringsted

Ringsted er et af vores mange lokalområder, og i løbet af de sidste 17 år har vi udført mange forskellige maleropgaver for en række tilfredse kunder i Ringsted. Vi er et malerfirma i Ringsted, der lægger stor vægt på at have tilfredse kunder, og derfor gør vi også meget ud af altid at udføre vores arbejde i højeste kvalitet.

Ønsker du selv at give dig i kast med at varetage dit malerarbejde, og står du og mangler pensler, maling eller noget helt tredje til opgaven? Så er du velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik, hvor du kan købe det, du står og mangler for at kunne udføre dit malerarbejde. I butikken kan du også få vejledning og gode råd fra en af vores malermestre, så du løser din opgave korrekt.

Ringsted er vores lokalområde, og gennem de sidste 17 år har vi malet for mange tilfredse kunder i Ringsted.. Kontakt os, vil kigger også gerne på dit arbejde og giver dig et godt tilbud.

maler-i-ringsted-1

Opsætning a tapet i køkken

Her har vi opsat et ret dyrt / eksklusivt tapet i et køkken nær Ringsted.

maler-i-ringsted-2
maler-i-ringste-3
maler-i-ringsted-4

FØR maling af lejlighed

Denne lejlighed på søndreparkvej i Ringsted trængte til en ordentlig omgang maling. Det var længe siden den sidst var blevet istandsat og beboerne havde røget kraftigt.

maler-i-ringsted-6

Ravnstrup vej 4100 Ringsted levering af maling

På Ravnstrup vej har vi leveret maling fra vores butik.

Skal vores malermester komme forbi dig?

Ingen opgave er for lille eller for stor til, at vi kan eller vil løse den. Vi udfører alle former for maleropgaver, uanset om der er tale om indendørs eller udendørs arbejde. For eksempel har vi i løbet af årene sat utallige baner tapet op, ligesom vi har malet rigtig mange kilometer vægge og lofter.

Vi har også malet rigtig mange husfacader, ligesom vi også har spartlet utallige huller. Spørgsmålet er bare, om vi også skal komme forbi dig i Ringsted? Ring, og få et tilbud på din opgave på 40 56 08 40.

Get Widget