fbpx

Vestsjællands maler

Vibe’s Malerfirma laver alt i indvendigt malerarbejde og udvendigt malerarbejde hos både private og virksomheder på hele Vestsjælland – intet er for stort, og intet er for småt.

Vi tager naturligvis skoene af, når vi går rundt i din bolig, ligesom vi også sørger for at dække alt af. Når vi er færdige, rydder vi pænt op og fjerner vores affald. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på malerarbejde på Vestsjælland.

Alt i malerarbejde

Paint Brush Opsætning af glasvæv og glasfilt
Paint Brush Opsætning af filt og tapet
Paint Brush Maling af trappeopgange
Paint Brush Maling efter vandskade
Paint Brush Maling og spærring af vægge og lofter
Paint Brush Maling af fodpaneler
Paint Brush Maling af radiatorer

18 års erfaring

Skal du bruge en dygtig maler i Vestsjælland? Hos Vibe’s Malerfirma udfører vi alt inden for både indvendigt og udvendigt malerarbejde. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, og du er desuden garanteret malerarbejde i højeste kvalitet hver gang.

Vi er et malerfirma på Sjælland med 18 års erfaring. Igennem tiden har vi opbygget os en trofast kundekreds, som løbende vender tilbage, når de har en ny maleropgave, og som anbefaler os til familie, venner og bekendte.

Vi sætter en stor ære i at overholde vores aftaler og levere et veludført stykke arbejde – det er vores opskrift på succes.

Vibesmalerfirma

Få et godt tilbud på malerarbejde

Professionelt malerarbejde i Vestsjælland

Hvis du bor i Vestsjælland og planlægger at bygge eller renovere dit hus snart, så får du de bedste tilbud og de bedste tjenester hjemme hos dig selv. Vibe’s Malerfirma er et team fuld af professionelle malere med mange års erfaring i branchen. Vi giver dig de bedste tjenester i henhold til din smag og dit valg. Vores dygtige fagfolk er kendt for deres professionalisme og finish i arbejdet, hvilket er sjældent at finde hos andre malerservice i Vestsjælland. Vi er populære for vores organiserede arbejdsstruktur.

Kommunikation er vigtig for enhver kunde

Vi forstår, at når en kunde giver dig et projekt at arbejde på, forventer de rettidige opdateringer, og også virksomheden skal løse alle forespørgsler fra kunden for at opretholde sunde relationer. Vi har et særligt team til at besvare hvert eneste opkald fra vores kunder og løse deres spørgsmål, så vi sikrer, at kunden ikke oplever problemer med kommunikationen fra vores side.

En blanding af færdigheder og professionalisme

Malereksperterne hos Vibe’s Malerfirma har meget erfarne. Vi fokuserer altid på kvaliteten af servicen og leverer også den bedste service til en meget rimelig pris. Vores eksperter er kendt for deres rene og færdige arbejde, alt sammen på grund af deres polerede færdigheder, og ikke kun dette, vores malere til hjemmet er en blanding af talent og professionalisme. De sørger for, at arbejdet er færdigt på eller før den lovede dato, og derfor kan ikke en eneste kunde ikke rejse et spørgsmål om punktligheden af vores tjenester.

Hvad gør os anderledes?

Arbejde med forberedelse: Vi udfører enhver aktivitet for først at forberede væggene og loftet på dit sted at blive malet, hvilket resulterer i en meget glat finish.

Garanteret arbejde: Da vi tror på kvalitetsarbejde, giver vi altid garantien til kunden, og det også skrevet, at malingen vil holde i så længe som 2 år.

Renlighed: Vi er kendt for det færdige og rene arbejde, vores kunder sætter altid pris på det færdige arbejde, som vi leverer.

Farvevalg: Vi giver vores kunder de bedste farvevalg, og alle går efter den seneste trend. Vi sørger for at væggene på dit sted bliver farvet med de mest trendy maling

Tæt opmærksomhed detaljer: Vi står højt som en førende ekspert, der specialiserer sig i indvendigt og udvendigt malerarbejde. Du kan forbinde dig med os, da vi er opmærksomme på detaljer og sørger for at tjene dine formål.

Fleksibilitet: Fleksibilitet i vores tjenester ville være noget, der gør os til et fremtrædende valg på markedet. Vi sørger for, at malerarbejde udføres, når det passer dig.

Alle er velkommen til at søge fordel af vores malerarbejde. Når du er klar til at møde fagfolk til alle dine behov for indendørs og udendørs maling, kan du regne med Vibe’s Malerfirma.

Du kan forvente det bedste af malerarbejde, når du hyrer vores fagfolk til det. Nu skal du blive hængende og hyre professionelle med det samme.

Vibesmalerfirma

Vores værker

Maler Vestsjælland

Vibe’s Malerfirma tilbyder en bred vifte af malerar

Maler Slagelse

Se hvad Vibes malerfirma har lavet i Slagelse

Maler Sorø

Se hvad Vibe’s Malerfirma har lavet omkring Sorø, Frederiksberg

Maler Roskilde

Eksempler på malerarbejde vi har udført i Roskilde og

Maler i Ringsted

Eksempler på malerarbejde vi har udført i Ringsted og

Maler Mørkøv

Vi arbejder i alle de små byer omkring Mørkøv, Jyderup og

Maler Holbæk

Se et lille udsnit af hvad vi har malet i området omkring

Maler Stenlille

Vibe’s Malerfirma har arbejdet som malermester omkring

Maler Dianalund

Vibes er startet som malermester i Dianalund, og det er stadig

Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook