© 2019, Din lokale maler, Vibe`s Malerfirma. Developed by Cueserve
Back
Projekt

Maler Vestsjælland

Scroll

Malerfirma på Vestsjælland

Skal du bruge en maler på Vestsjælland? Så er vi de rette at tage kontakt til. Hos Vibe’s malerfirma har vi 17 års erfaring som malermester, og vi kører ud til kunder på hele Vestsjælland. Vi ved, at der er mange malerfirmaer at vælge mellem på Vestsjælland, men der er mange fordele ved at vælge lige netop vores firma.

På grund af vores mange års erfaring i branchen har vi en høj faglig ekspertise, og vi anvender altid maling i højeste kvalitet. Dermed er du garanteret et tilfredsstillende resultat hver gang, du benytter vores malerfirma. Med vores dygtige medarbejdere får du et rigtigt godt stykke håndværk, som bliver udført til den rigtige pris, og det gælder, uanset hvilken opgave du skal have udført.

Vi udfører alt malerarbejde på Vestsjælland

Vi kan udføre alle former for maleropgaver på Vestsjælland, og her kan vi blandt andet nævne:

 • Indendørs malerarbejde

 • Udendørs malerarbejde

 • Maling af hus og sommerhus

 • Maling af vægge og lofter

 • Maling af facade

 • Maling af køkkenlåger, døre og stole

 • Opsætning af glasfilt og glasvæv

 • Opsætning af tapet

 • Spartling

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, så uanset hvilken maleropgave du har brug for professionel hjælp til, står vi klar til at løse opgaven.

Maler Vestsjælland

Vibe’s Malerfirma Eftf. A/S tilbyder en bred vifte af malearbejder, og vi udfører lige fra projekteringer til færdig malede huse. Vi arbejder især omkring

Malermester Vestsjælland

Vibes malerfirma har 18 års erfaring som maler over hele vestsjælland Vi har både den faglige ekspertise og den rigtige kvalitetsmaling, så vi kan garantere et tilfredsstillende resultat hver gang. Med vores dygtige medarbejdere tilbyder vi, kort sagt, et virkelig godt stykke håndværk til den rigtige pris, og det både når det gælder det gamle antikke stukloft eller de nyopførte gipsvægge.

Dygtige medarbejdere

Vælg Vibes Malerfirma, når du vil have GODT håndværk. vi er et godt team af faglærte malere og lærlinge, der udfører alle former for Malerarbejde. Vi løser opgaver for både private, erhverv, boligforeninger, andels- og ejerforeninger samt de kunder, der har vedligeholdelseskonti. Hos Vibes Malerfirma er vi pligtopfyldende og lægger stor vægt på aftaler og gensidig tilfredshed.

Få et godt tilbud fra vibes malerfirma

Søger du et tilbud? Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Intet er for stort, og intet er for småt. VI kommer gerne forbi og kigger på dit malerarbejde.

Butik og farvehandel i vestsjælland

Vibes Malerfirma har Deres egen butik med salg af maling til private, butikken ligger Sømosevej 40 4293 Dianalund se nærmere Butik Vibe Malerfirma´s Butik sælger kvalitsprodukter fra bla Nordsjø. Vi er bl.a kendt for:

 • Kvalitetsprodukter til meget konkurrencedygtige priser.

 • Produktudvikling på koncernens 5 fabrikker som prioriterer produkter, der belaster miljøet mindst muligt.

 • Et meget højt fagligt niveau samt et sortiment som opfylder vores professionelle kunders høje krav og forventninger

Vi kører i området

Vibes Malerfirma A/S ligger tæt på Sorø og Stenlille på Vestsjælland vi har stor erfaring i området omkring Region Sjælland: Dalmose, Dianalund, Faxe, Fuglebjerg, Glumsø, Holbæk, Kalundborg, Korsør, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Skælskør, Slagelse, Sorø, Stenlille, Stevns, Vordingborg Men vi tager naturligvis også imod og løser maleropgaver i området omkring Vestsjælland www.vibesmalerfirma.dk

Kontakt os, og hør mere

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, hvis du har en konkret opgave, du skal have løst af vores malerfirma på Vestsjælland. Derudover hører vi også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejdsområder. Ring til os på 40 56 08 40.

Get Widget