fbpx

Maler i Sorø

Erfaren maler i Sorø, der står klar til at hjælpe dig
Vil du gerne hyre en dygtig maler, der kan hjælpe dig med små som store maleropgaver?

Hos Vibes Malerfirma udfører vi alle former for malerarbejde for private såvel som erhvervsdrivende. Vores malerbutik har hjemme i 4180 Sorø, og vi kører dagligt ud til kunder, der har brug for vores hjælp til både indvendigt og udvendigt malerarbejde. Vi rydder altid op efter os, og du skal ikke døje med at skille dig af med vores affald. Det sørger vi (selvfølgelig) selv for.

Kontakt din malermester allerede i dag – vi er kun et opkald eller en mail væk.

Alt i malerarbejde

Paint Brush Opsætning af glasvæv og glasfilt
Paint Brush Opsætning af filt og tapet
Paint Brush Maling af trappeopgange
Paint Brush Maling efter vandskade
Paint Brush Maling og spærring af vægge og lofter
Paint Brush Maling af fodpaneler
Paint Brush Maling af radiatorer

Maler Soroe

18 års erfaring som maler

Skal du bruge en dygtig maler i Sorø? Hos Vibe’s Malerfirma udfører vi alt inden for både indvendigt og udvendigt malerarbejde. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, og du er desuden garanteret malerarbejde i højeste kvalitet hver gang.

Vi er et malerfirma på Sjælland med 18 års erfaring. Igennem tiden har vi opbygget os en trofast kundekreds, som løbende vender tilbage, når de har en ny maleropgave, og som anbefaler os til familie, venner og bekendte.

Vi sætter en stor ære i at overholde vores aftaler og levere et veludført stykke arbejde – det er vores opskrift på succes.

Få tilbud fra malerarbejde i Sorø

Vibesmalerfirma

Få et godt tilbud på malerarbejde i Sorø

Vibesmalerfirma

Vores værker

Maler Soroe

Maler Vestsjælland

Vibe’s Malerfirma tilbyder en bred vifte af malerar

Maler Soroe

Maler Slagelse

Se hvad Vibes malerfirma har lavet i Slagelse

maler Slagelse

Maler Sorø

Se hvad Vibe’s Malerfirma har lavet omkring Sorø, Frederiksberg

Maler Soroe

Maler Roskilde

Eksempler på malerarbejde vi har udført i Roskilde og

Soroe malere

Maler i Ringsted

Eksempler på malerarbejde vi har udført i Ringsted og

Soroe malere

Maler Mørkøv

Vi arbejder i alle de små byer omkring Mørkøv, Jyderup og

Soroe malere

Maler Holbæk

Se et lille udsnit af hvad vi har malet i området omkring

Maler Soroe

Maler Stenlille

Vibe’s Malerfirma har arbejdet som malermester omkring

Maler Slagelse

Maler Dianalund

Vibes er startet som malermester i Dianalund, og det er stadig

Malerservice i Sorø

Vægge i et hus spiller en meget vigtig rolle for det samlede udseende af et sted. Faktisk kan man sige, at da væggene dækker størstedelen af huset, skal man arbejde mere på væggenes farve og indretning for at få huset til at se mere præsentabelt ud. Du kan også blive ved med at lave ændringer fra tid til anden i væggenes farve for at give dit hjem et friskt udseende. Det bedste er, at man i dag ikke behøver at bruge en masse tid på at finde de rigtige farver eller malerservice, hvis du er i Sorø eller på og omkring Sjælland, behøver du ikke at bekymre dig, da Vibes Malerfirma er her for at betjene dig med de bedste professionelle malerservice.

Hvad gør os til de bedste i branchen?

Kundeinteraktion: Vi forstår kundernes behov, for når de stiller deres rum til rådighed for os til arbejde, har de en masse spørgsmål, der opstår i hovedet fra tid til anden. Der er mange virksomheder, der ikke underholder kunderne meget, og derfor er kunderne aldrig tilfredse med tjenesterne. Vi hos Vibe’s Malerfirma fokuserer altid på kundernes tilfredshed og forsøger at de får de mest professionelle tjenester sammen med ingen huller i kommunikationen. Vi har et særligt team dedikeret til at modtage kundeopkald og løse deres spørgsmål på bedste vis.

Dygtigt team: Alle i vores team har meget erfarne og har meget skarpe malerfaglige færdigheder. Vores firma startet op for 18 år siden i erhvervet. Vores team bruger de nyeste og mest professionelle malingsteknikker, og vi leverer de mest færdige tjenester. Det arbejde, der udføres af vores team, er langtidsholdbart, og du vil finde de bedste og mest trendy farvemuligheder af vores team.

Vi sætter standarder i malerbranchen

Vibes Malerfirma er et kendt navn for malerservice i branchen. Vores tjenester er en blanding af perfektion og professionalisme, og der er nogle særlige færdigheder, der gør os forskellige fra konkurrenterne i branchen.

Skriftlig garanti: De malerydelser, som vi leverer, holder rigtig længe, mindst 2 år, og derfor giver vi vores kunder en skriftlig garanti for deres tilfredshed. Dette gør os til et pålideligt firma for malerservice.

Renlighed: Vi leverer de reneste og færdige malertjenester i byen. Du kan forbinde dig med vores team af fagfolk og få præcise løsninger til dine malingsbehov. Hos os er renlighed slet ikke en bekymring for dig.

Kundetilfredshed: Hele vores team arbejder proaktivt for at sikre, at dets kunder forbliver tilfredse med vores tjenester. Fagfolk hos Vibe’s Malerfirma sikrer, at du får de ønskede tjenester fra vores team. Uanset hvad dine behov måtte være, skal du forbinde dig med os og få tilfredsstillende malerservice.

Det er nemt at komme i uorden, når du vil i gang med dine maleropgaver. Du behøver dog ikke at bekymre dig om noget som helst, da vi er her for at hjælpe dig.

Galleri

Facebook News
close slider
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue