fbpx

Maler i Stenlille

Professionel maler i Stenlille
Er du på jagt efter en malermester i Stenlille, der kan hjælpe dig med at male dit stakit i haven eller med at sætte tapet op i dit hjem?

Hos Vibes Malerfirma er vi eksperter i alt, der har med malerarbejde at gøre. Vores malerforretning er den foretrukne for mange virksomheder såvel som private kunder i og omkring Stenlille, og vi er ikke blege for også at give dig en god pris på et stykke malerarbejde. Kontakt din maler – så kører vi gerne et smut forbi dig for at se på det arbejde, du har til os.

Alt i malerarbejde

Paint Brush Opsætning af glasvæv og glasfilt
Paint Brush Opsætning af filt og tapet
Paint Brush Maling af trappeopgange
Paint Brush Maling efter vandskade
Paint Brush Maling og spærring af vægge og lofter
Paint Brush Maling af fodpaneler
Paint Brush Maling af radiatorer

Malerforretning Stenlille

18 års erfaring

Skal du bruge en dygtig maler? Hos Vibe’s Malerfirma udfører vi alt inden for både indvendigt og udvendigt malerarbejde. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, og du er desuden garanteret malerarbejde i højeste kvalitet hver gang.

Vi er et malerfirma på Sjælland med 18 års erfaring. Igennem tiden har vi opbygget os en trofast kundekreds, som løbende vender tilbage, når de har en ny maleropgave, og som anbefaler os til familie, venner og bekendte.

Vi sætter en stor ære i at overholde vores aftaler og levere et veludført stykke arbejde – det er vores opskrift på succes.

Malermester Stenlille

Vibesmalerfirma

Få et godt tilbud på malerarbejde

Vibesmalerfirma

Vores værker

Maler Vestsjælland

Vibe’s Malerfirma tilbyder en bred vifte af malerar

Maler Slagelse

Se hvad Vibes malerfirma har lavet i Slagelse

Maler Sorø

Se hvad Vibe’s Malerfirma har lavet omkring Sorø, Frederiksberg

Maler Roskilde

Eksempler på malerarbejde vi har udført i Roskilde og

Maler i Ringsted

Eksempler på malerarbejde vi har udført i Ringsted og

Maler Mørkøv

Vi arbejder i alle de små byer omkring Mørkøv, Jyderup og

Maler Holbæk

Se et lille udsnit af hvad vi har malet i området omkring

Maler Stenlille

Vibe’s Malerfirma har arbejdet som malermester omkring

Maler Dianalund

Vibes er startet som malermester i Dianalund, og det er stadig

Vibe’s Malerfirma – de førende professionelle malere i Stenlille

Når det kommer til at hyre professionelle husmalere i Stenlille, kan man ikke finde en bedre følgesvend til sine behov end Vibe’s Malerfirma – det førende sted at hyre professionelle husmalere i Stenlille, og det er ikke så svært at forstå, hvorfor Vibe’s Malerfirma er standardvalget for indbyggerne i Stenlille.

Garanteret arbejde af høj kvalitet

En af de vigtigste grunde til, at Vibe’s Malerfirma er førstevalg for mange, er, at Vibe’s Malerfirma garanterer deres kunder arbejde af høj kvalitet uanset deres krav. Uanset om man ønsker at få malet sit hus, sin lejlighed eller bare ønsker at få malet sin yderdør med levende farver, vil Vibe’s Malerfirma levere et kvalitetsarbejde af høj kvalitet, uanset hvor stort eller lille ens krav er.

Fair pris

Vibe’s Malerfirma tager ikke en overpris for sin service; de professionelle hos Vibe’s Malerfirma er netop professionelle og tager kun en rimelig pris for den service, de tilbyder. Kundetilfredshed er en stor ting for Vibe’s Malerfirma, og hvordan kan en kunde være tilfreds, hvis han føler, at han bliver opkrævet et ublu beløb, som er helt urimeligt.

Vibe’s Malerfirma giver et tilbud i starten af diskussionen om projektet, og selvom det er meget sandsynligt, at den endelige pris for projektet vil være en smule højere end det tilbud, der blev givet i starten, vil det ikke være væsentligt højt, som det er oplevet af mange over hele verden. Det gør Vibe’s Malerfirma ikke.

Garanti

For Vibe’s Malerfirma er kundetilfredshed alt; det har været og vil fortsat være den primære motivation og drivkraft bag det arbejde, der udføres bag kulisserne hos Vibe’s Malerfirma. Derfor tilbyder Vibe’s Malerfirma kunderne en garanti for, at de vil kunne lide det arbejde, som deres fagfolk udfører, og ikke nok med det, Vibe’s Malerfirma tilbyder vi også en garanti på malingens levetid.

Der anvendes kun materialer af høj kvalitet.

Vibe’s Malerfirma bruger kun førsteklasses materialer under både malingsprocessen og forberedelsen forud for denne for kun at sikre kun det mest tilfredsstillende resultat for kunden. For dem, der ønsker at bekræfte kvaliteten af de produkter, der anvendes af de professionelle hos Vibe’s Malerfirma, kan de også handle det samme produkt i butikken. Vibe’s Malerfirma tilbyder vi også kunderne materialer af højeste kvalitet til malingsproceduren til en fair pris, som de selv kan bruge til at færdiggøre deres krav.

Selv om det for at få en førsteklasses finish altid er bedre at hyre en professionel maler fra Vibe’s Malerfirma. Vi sørger for, at vores tjenester giver dig de dedikerede resultater og lader dig løfte dit hus’ udseende og følelse. Hos os kan du forvente et velindrettet hjem og male det i nuancer af glæde og sjov. Uanset hvad din stil er, kan du hyre professionelle til malerarbejdet og forbedre det indre af dit hjem, så det får et flot udseende.

Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook