fbpx

Søparken 4000 Roskilde Maling udvendigt

Vibes Malerfirma har siden starten været den førende leverandør af malerarbejde i region Vestsjælland. Uanset hvad vores kunders krav har været, har vi ydet høj kvalitet og 100 procent tilfredsstillende service, uanset hvad. Vores fagfolk lader ingen sten stå uvendt for at sikre, at kun den bedste service ydes til vores kunder.

Vi har en gennemprøvet procedure, der har været den hemmelige sauce til vores succes med hensyn til de husmalertjenester, som vi har gennemført. Og i første trin tager vi en grundig drøftelse med kunden om deres vision for huset. Først efter en fuldstændig forståelse mellem ejeren af ​​ejendommen og os, starter vores fagfolk arbejdet.

Trin 1: Start udefra
Når det kommer til komplet husmaling, tager vores fagfolk udgangspunkt i husets ydre. Husets ydre er kernen i boligindretningen, og det skal afspejle ejerens vision fuldstændigt.

Trin 2: Indendørs vægge og loft
Når husets ydre er færdigt, arbejder vores fagfolk på husets loft og væg i nævnte rækkefølge. 

Trin 3: Trappe, døre og skabe
Og til sidst arbejder vores erfarne fagfolk på trappen, dørene og skabene for at sætte prikken over i’et på huset.

Vi holder tæt kontakt med ejeren af ​​huset for at sikre, at alt går efter deres vision, og hvis der er ændringer, der skal laves undervejs.

Hvis du har brug for malerservice, skal du kontakte os med det samme. Vores team er klar til at hjælpe dig med den bedste service, vi nogensinde kunne levere. Uanset hvad dine behov måtte være, er vi her for at hjælpe.

Facebook News
close slider
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue