fbpx

Få et godt tilbud på malerarbejde

Få et godt tilbud på malerarbejde

Slip for besværet, og få et flot resultat

Vi er professionelle malere med de bedste materialer, så få et uforpligtende tilbud på malerarbejde. Du slipper for besværet, og resultatet bliver flot. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et god tilbud

Få et godt tilbud på malerarbejde

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på malerarbejde, kontakt os frit for en snak om din opgave

Vi behandler dig og dine ting ordentligt

Vi tager naturligvis skoene af når vi går rundt i dit hus.
Dækker alting af, så der ikke kommer klatter.
Ryder pænt op, og fjerner affald.
Skulle vi ved et uheld ødelægge noget, så har vi en forsikring.

Fair priser

Vores priser følger de aftalte liste priser indenfor malerfaget. Det sikrer dig en fair pris og et arbejde der kan laves korrekt med professionel maling. Der findes firmaer der går under liste prisen, men de sparer typisk på kvaliteten af arbejdet og / eller malingen.

Hvilke tjenester tilbyder Vibe's Malerfirma til sine kunder?

Vibe’s Malerfirma tilbyder en bred vifte af tjenester til sine kunder, afhængigt af deres behov. Uanset om du leder efter en professionel tjenesteudbyder til at male din lejlighed/dit hus, eller om du blot leder efter nogen til at male trappen, dørene, spraymale skufferne eller blot en af dem, vil Vibe’s Malerfirma levere en verdensklasse til en rimelig pris. Og det er ikke alt; Vibe’s Malerfirma tilbyder også en maling lejlighed efter udsættelse service til boligforeninger såvel som private for at gøre ejendommen klar til at huse en ny lejer så hurtigt som muligt.

Vibe’s Malerfirma forstår, at for dem, der ønsker at udleje deres lejlighed, er hver dag en tabt indtægt, og derfor giver Vibe’s Malerfirma et klart billede til kunden, hvornår ejendommen vil være færdig og vil være egnet til, at en lejer kan flytte ind.

Hvor meget vil det koste mig at hyre Vibe's Malerfirma?

Vibe’s Malerfirma er kendt for sit kvalitetsarbejde og sin fair prisfastsættelse. Uanset hvilken service du er på udkig efter, er der én ting, du kan være sikker på, nemlig at den pris, som fagfolkene hos Vibe’s Malerfirma tilbyder, vil være fair og betydeligt billigere end enhver anden serviceudbyder på markedet. Faktisk kan man endda få et pristilbud, når man først henvender sig til kundeservicepersonalet hos Vibe’s Malerfirma og forklarer sit behov. Ja, prisen for de endelige afgifter kan gå lidt nordpå, men det ville ikke være en væsentlig stigning. Det er en garanti fra Vibe’s Malerfirma.

Hvorfor skal man hyre Vibe's Malerfirma til at male sit hus; kan jeg ikke gøre det selv?

Jo, man kan sagtens male sit hus selv; faktisk kan man nemt købe de produkter og det udstyr, man har brug for til at gøre det, hos Vibe’s Malerfirma til en fornuftig pris. Det er de samme materialer og udstyr, som Vibe’s Malerfirma’s fagfolk bruger, så du behøver ikke at bekymre dig om kvaliteten af produktet. De professionelle hos Vibe’s Malerfirma vil endda hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr og den rigtige farve til dit hus. Men er du sikker på, at du har tid, tålmodighed og også penge til at gøre alt det?

At male et hus er mere udfordrende, end det ser ud til; faktisk er der flere procedurer forud for maling, som man skal gennemføre, før man overhovedet begynder at male, for at få den rette glans på sin maling. Hvis penge er din motivation, og du ikke bruger et betydeligt beløb på at hyre en maler, så kan du med Vibe’s Malerfirma få et rimeligt tilbud på den service, der tilbydes. Og hvis du tilføjer prisen på de stykker udstyr, du skal købe til proceduren, vil du opdage, at det er så meget bedre og billigere at hyre en professionel til at udføre arbejdet. At hyre professionelle hos Vibe’s Malerfirma er i sandhed en god løsning til dine malerbehov. Hvis du gør det selv, skal du måske investere energi og købe udstyr og malertilbehør.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

7 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

8 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

8 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

10 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

10 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook