fbpx

Vores prisliste
Få mere info på 40560840

Se priser

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på malerarbejde. Alle vores priser er vejledende, og de er inkl. moms. Vores priser gælder som overslag på almindelige standardopgaver. Skal der enten laves mere eller mindre, så ændres prisen naturligvis. Priserne gælder som overslag på standard opgaver, hvis der skal laves mere/mindre ændres prisen naturligvis.

Der kan komme ekstra udgifter til feks kørsel samt hvis arbejdet kræver stigemand, stillads eller lift.

 

Hvad koster en maler i timen?

Vores time pris er 493,75 pr. løbende time incl. 25% moms

 

Hvad er med i vores tilbud?

Hvis andet ikke er anført, er afdækning, klargøring og materialer samt arbejdsløn med i prisen. Der kan dog forekomme ekstraudgifter til kørsel, eller hvis arbejdet kræver et stillads, en lift eller en stigemand.

 

Eksempel: Lejligheder og huse

På maling af lofter & vægge har vi en standard pris:
Fra 176,00 pr. m2. gulv-areal
.

 

Indvendig malerarbejde

 

Paint Brush Maling af Lofter & Vægge fra 47,00 pr m2.
Paint Brush Spærring af Lofter & Vægge (rygerhjem) fra 75.- pr m2.
Paint Brush Maling af Fodpaneler fra kr. 49,00 pr. lb.
Paint Brush Maling af Radiator (glat) fra kr. 325,00 pr. stk.
Paint Brush Maling af Dørkarme fra kr. 250,00 pr. stk. 1 side.

Få et tilbud!

Køkkenlåger og døre

 

Vores priser på sprøjtemaling er inkl. materialer og arbejdsløn samt standard hvid farve, men ekskl. afmontering, montering, levering og afhentning. Der er et tillæg på 50 % for glans 60 og 100 % for højglans/superfinish. Ovenstående priser er ved min. ordre på kr. 5.000,00. Alle priser er incl. 25% moms

Store køkkenlåger
2 sider fra kr. 750,00

Små køkkenlåger
2 sider fra kr. 500,00

Skuffefronter
1 side fra kr. 300,00
2 sider fra kr. 500,00

Glat dør
2 sider fra kr. 1.000,00

Priser på indvendigt malerarbejde

Vores priser på indvendigt malerarbejde er som følger:

Maling af vægge og lofter

Fra 47 kr. pr. m2

Spærring af vægge og lofter (rygerhjem)

Fra 75 kr. pr. m2

Maling af fodpaneler

Fra 49 kr. pr. lb

Maling af radiator (glat)

Fra 325 kr. pr. stk

Maling af dørkarme

Fra 250 kr. pr. stk. (1 side)

Maling af træfacader

Fra 175 kr. pr. m2

Farveskift af træfacade

Fra 250 kr. pr. m2
inkl. 3 x maling af facaden

Maling af murværk

Fra 159 k. pr. m2

Afrensning og klargøring
af murværk

Fra 30 kr. pr. m2

Tager malere betaling pr. time i Vestsjælland?

At male vægge i Vestsjælland er ikke længere en kompliceret affære.

Du kan se dig omkring efter professionelle og få udført malerarbejdet til konkurrencedygtige priser. Heldigvis er Vibe’s Malerfirma her for at hjælpe dig med malerservice. Vores tjenester er også tilgængelige på timebasis. Vi holder priserne så lave som muligt og opkræver kun Kr. 493,75 eksl. Moms pr. time

Du kan nå ud til os og få fat i eksklusive tilbud for at gøre malerarbejde overkommeligt.

Tager Vibe’s Malerfirma betaling pr. m2 eller pr. time?

Folk bliver ofte forvirrede over, om de skal hyre malere pr. m2 eller på timebasis. Hvis du er i tvivl om dine behov og ikke ved, hvordan du skal beregne malerarbejdet, bør du kontakte os hos Vibe’s Malerfirma. Vi giver dig en pålidelig løsning på dine forespørgsler. Her kan du leje malere efter pr. m2 samt på timebasis. Du kan beregne dit faktiske behov og derefter hyre vores fagfolk til at opfylde dine specifikke krav. Desuden sørger vi for, at alle dine behov bliver opfyldt her til rimelige priser.

Hvor meget vil det koste at male et rum?

Generelt tager malere betaling pr. kvadratmeter. De samlede omkostninger til maling af et rum er baseret på størrelsen af dit rum. Det afhænger grundlæggende af dit behov, hvor mange rum du ønsker at male. Prisen pr. kvadratmeter er Kr. 47,00. Hvis væggen er på 100 kvadratmeter, vil prisen for at male den være Kr. 4.700,00. Derfor afhænger det i høj grad af det område af væggen, som du ønsker at dække. Hvis du er forvirret over, hvordan du beregner omkostningerne ved at male vægge, bør du kontakte vores professionelle hos Vibe’s Malerfirma, da de gerne hjælper dig.

Hvad hvis prisen ikke passer til mit budget?

At male vægge kan være en kompliceret og dyr affære. Du behøver dog ikke at bekymre dig om noget.

Du kan gøre vægmaling overkommeligt med Vibe’s Malerfirma. Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris for malerarbejde, der nemt kan passe til din lomme. Hvis du ønsker et overslagstilbud for malerarbejde, kan du kontakte os og få de bedste pristilbud. Vi garanterer, at estimerede omkostninger til malerarbejde vil være konkurrencedygtige og passer nemt til dit budget. Sørg for at forbinde med vores eksperter og diskutere dine behov for et fair pristilbud.

Hvad indvendigt malerarbejde omfatter?

Vores indvendige malerarbejde omfatter maling af loft og vægge, maling af fodpaneler, maling af radiator, maling af dørkarme, spærring af lofter og vægge. Du kan kontakte vores fagfolk for at få utrolige tilbud på alle typer malerarbejde. Du kan diskutere dine behov med os, og vi vil komme til dig med de pålidelige og overkommelige tilbud. Vi garanterer også at betjene dig med dedikerede løsninger til vægmaling og opretholde gennemsigtighed i priserne. Vi lover, at du vil elske at ansætte os.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

5 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

6 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

7 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

8 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook