fbpx

Malerbutik

Malerbutik i Dianalund forhandler
maling og malerudstyr

Har du besluttet dig for selv at gå i gang med malerarbejdet derhjemme? Vibe’s Malerfirma har en malerbutik, som er beliggende på Sømosevej 40, 4293 Dianalund. I vores malerbutik sælger vi alt hvad du behøver for at udføre dit malerarbejde selv, eller du kan ansætte os til maling af køkkendøre, maling af loft, lakering af køkkendøre og mere.

Vi forhandler blandt andet:

Paint Brush Maling og farverMalerforretning Dianalund
Paint Brush Glasvæv og malerfilt
Paint Brush Træbeskyttelse og træmaling
Paint Brush Pensler
Paint Brush Malerruller
Paint BrushAfdækningstape
Paint BrushMasser af malertilbehør

Malerbutik i Dianalund

Åbningstider:

Mandag – Torsdag kl. 11.00-16.00

Fredag kl. 11.00-17.00

Lørdag kl. 10.00-12:30

Få rådgivning og vejledning af vores faguddannede malere

I vores malerforretning har du mulighed for at få rådgivning og vejledning af vores malere. Du kan blandt andet få rådgivning og gode råd omkring valg af maling og farver. Derudover kan du også låne et RAL-farvekort med hjem, eller du kan få lavet en farveprøve.

Vi forhandler kun kvalitetsmaling

I vores malerforretning forhandler vi kun maling af højeste kvalitet. Det er maling, som har en god dækning, og som kan holde i rigtig mange år. Vi forhandler naturligvis al vores maling til konkurrencedygtige priser.

I butikken kan du få råd om farver og maling af døre fra professionelt uddannede malere

Få gode råd til maling af lejlighed

Råd om maling

få et godt råd af en faguddannet maler

Få professionel malertips på farver og malertilbehør

Farvekort

Du kan låne et RAL farvekort med hjem

Køb farver og malingtilbehør

Farveprøve

Vi kan lave en Farveprøve inden du maler

Kvalitets maling til rimelige priser

Butikken fører kun kvalitetsmaling, naturligvis til rimelige priser. Det er maling der dækker godt og holder i mange år.

Og alt det tilbehør du får brug for når du maler

Pensler, malerruller, afdækningstape og alt andet tilbehør til maling – det har vi i butikken.

Kontakt os for yderligere info og priser

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. nr. 40 56 08 40, eller besøge os i butikken, så vi kan tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Hvor kan jeg få alt tilbehør til maling?

Vibe’s Malerfirma er det velrenommerede navn, der falder dem ind, som ønsker at købe pålidelig maling og malerudstyr. Vi tilbyder et omfattende udvalg af maling og malertilbehør, der gør arbejdet lettere for dig. Alle kan henvende sig til os og købe det bedste malerudstyr til rimelige priser. Vores hjemmeside er oversvømmet med alle de detaljer, der kan hjælpe dig med dine malerbehov. Derfor kan du forbinde dig med os og få alt det tilbehør, du har brug for til at male vægge.

Hvor befinder du dig i Dianalund?

Hvis du spekulerer på, hvor du skal tage hen for at købe maling og malerudstyr i Dianalund, så skal du regne med Vibe’s Malerfirma. Vi har til huse på Sømosevej 40, 4293 Dianalund, og du kan til enhver tid komme i kontakt med os. Hvis du har planer om at male dine vægge og leder efter et pålideligt sted at bestille malerudstyr, så kan du tage kontakt til os. Vi leverer ægte produkter og opfylder dine malingsbehov på en problemfri måde.

Hvorfor skal jeg vælge Vibe’s Malerfirma?

Vibe’s Malerfirma er det førende knudepunkt, hvor du kan købe maling og malerudstyr til yderst konkurrencedygtige priser. Vi leverer et bredt udvalg af produkter, så du kan opfylde dine malingsbehov på en problemfri måde. Vi er en anerkendt malerforretning, der sælger den bedste og pålidelige maling og malerudstyr i hele Dianalund. Vi lagerfører alt, hvad du har brug for til at opfylde dine malerbehov. Du skal ikke kun købe maling og malerudstyr hos os, men du kan også hyre professionelle malere til at opfylde dine specifikke behov. Udover dette er der talrige grunde derude, hvorfor folk ønsker at forbinde sig med os. Lad os tage et kig på nogle af dem:

 • Kvalitetsmaling
 • Garanterede overkommelige priser
 • Maleri tilbehør
 • Rimelig pristilbud
 • Rådgivning om maling
 • De bedste malerservice i Klassen

Hvilke typer af produkter er tilgængelige hos Vibe’s Malerfirma?

Hos Vibe’s Malerfirma tilbyder vi forskellige typer malergrej, der opfylder dine formål. Du kan søge efter det bedste malertilbehør på vores hjemmeside og få alt, hvad du har brug for til maling, under ét tag. Lad os tage et kig på, hvilke typer produkter der er tilgængelige hos Vibe’s Malerfirma:

 • Maling og farver
 • Glasvæv og malerfedt
 • Træbeskyttelse og træmaling
 • Pensler
 • Malerruller
 • Afdækningstape
 • Masser af tilbehør til maling

Hvad er åbningstiderne?

Vores åbningstider er mandag til torsdag fra 11:00 – 16:00 og fredag fra 11:00 – 17:00

Vi har også åben om lørdagen fra 10:00 til 12:30.

Du kan besøge os når som helst.

Giver I hjælp til farvevalg?

Ja, vi sørger altid for at give dig hurtig hjælp til farvevalg. Hvis du er i tvivl om, hvilken farve du skal vælge til dine vægge, så hjælper vores fagfolk dig gerne. De vil give dig farvetips og hjælpe dig med at træffe et valg.

Galleri

Malerbutik i Dianalund
Malerbutik i Dianalund
Malerbutik i Dianalund

Vibesmalerfirma

Få et godt tilbud på malerarbejde

Få en lift med

Vi udlejer også en god lift så du kan få det hele et sted

Læs også

Vi udlejer også en god lift så du kan få det hele et sted

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

7 months ago

Noget af det lidt mere spændende arbejde 😍 ...
View on Facebook

8 months ago

Kom ind i butikken😍 ...
View on Facebook

8 months ago

Så går viberne på en velfortjent Påskeferie 🙂Ønsker jer alle en god påske🙂#vielskerpåskeæg ...
View on Facebook

9 months ago

Sponsor-SPAM #3!I denne tre-trins-raket er vi nået til sværvægterne i DTH's sponsor-portefølje. En sund håndboldklub kan naturligvis ikke eksistere uden de mange små og loyale samarbejdspartnere, der lægger et stærkt fundament!Men at have de store "fisk" med ombord er med til at hæve barren endnu et niveau, så vi kan indfri vore drømme.Vi er så heldige, at nedenstående samarbejdspartnere er med til at yde lige det ekstra til DTH. Vi skylder dem en kæmpe TAK!HovedPartner:Højvang Laboratorier A/STopPartnere:Henrik Slagter, Mad Med MereSjællands Erhvervsbeklædning A/STryk10 ApSVibesmalerfirma A/SRoll-Up-Partnere:Bedemand HaackHenrik Slagter, Mad Med MereHøjvang Laboratorier A/SSjællands Erhvervsbeklædning A/SVibesmalerfirma A/SVi er i DTH så heldige at kunne mønstre i alt 59 samarbejdspartnere fordelt på hele 82 forskellige sponsorater. Et vanvittigt flot resultat af vort hårdtarbejdende sponsorudvalg, klubbens størrelse taget i betragtning.Vi er utroligt glade for den store og brede opbakning til DTH, og skulle du være interesseret i at komme med på vognen fra sommeren 2021, kan man finde kontaktoplysninger til vores sponsorudvalg lige her: www.dthk.dk/index.php?id=133Vi håber naturligvis på, at vi senest efter sommerferien, hvor den nye sæson begynder, igen kan give vore samarbejdspartnere det, de fortjener for deres store og generøse støtte.Tusind tak fra alle os i DTH! ...
View on Facebook

10 months ago

Sponsor-SPAM #1 !!!Loyale samarbejdspartnere er én af hjørnestenene i en sund håndboldklub. I DTH er vi så privilegerede, at vi har fantastisk mange af slagsen, men i disse tider kan vi jo desværre ikke levere det ønskede produkt. Heldigvis står vore samarbejdspartnere stadig bag os.I dag har vi fokus på vore banner-partnere, og i den kategori har vi hele 43 styks, og de er i den grad med til at lægge et solidt fundament under klubben. Vi skylder dem derfor en stor TAK.Støt vore samarbejdspartnere i en svær tid! De støtter nemlig DTH!Her er listen over vore aktuelle banner-partnere:24 SportAdvokat SvendsenAdvokatgaarden Sorø & SlagelseBedemand HaackBettinas Private PasningsordningBrolagtdkDAGMARBRYGGERIETDansk Revision SlagelseDBI PlasticsDiana RadioDianalund KontorassistanceElektrogårdenFacaden A/SHEJ Tømreren ApSHenrik Slagter, Mad Med MereHerold Bygge & Anlæg ApSHJ Huse A/SHos Annika, Fodpleje & Velvære er Lægeeksamineret FodplejerHR TØJ - Dianalundi-chargeKSO - Kaiser Sport & OrtopædiKC Teknik ApSKopp Sorø A/SMENY kaffeMidtsjællands GulvbelægningML-BilplejeMøller & MadsenPer's MontagePlatform.asPortmand.dkPuls FitnessRølund A/SSkorstensfejer Børge Petersen, Sorø KommuneSky SupportSorø DækcenterSPOHR-skilte.dkStePla v/ Brian OlsenTorndahl gulveTryk10Vagt & SikkerhedVibesmalerfirmaVin & Vin RingstedXL-BYG CF STENLILLE ...
View on Facebook