fbpx

Om Os

Vibes Malerfirma

Om Os

 

Vibes Malerfirma A/S er fra Vestsjælland ejes og drives af Karina og Kim som har mange års erfaring. Vi startede firmaet i 2004 og firmaet består af 10 mand og de fleste af vores ansatte har været hos os i mange år. Vores Malerfirma har base i Dianalund.

Flere og flere af vores kunder køber ind med hjertet, hvor fokus oftere rettes i retning af ansvarlighed og grønne løsninger, når de skal vælge maler eller købe malerudstyr. Vibes Malerfirma er stolte over at “tage hul” på opgaven med at optimere den grønne indsats i vores forretningskoncept og dermed starte med at bidrage med vores, til at fokusere på “Verdens vigtigste plan” – De 17 Verdensmål. Velkommen hos Vibes Malerfirma!

 

købe malerudstyr

Du er meget velkommen til at kontakte os på post@vibesmalerfirma.dk eller tlf. nr. 4056 0840, hvis du har spørgsmål eller ønske om et tilbud.

Vores cvr nr 27 77 18 15

Vi er også medlem af Danske Malermestres Garantiordning.

Galleri

Sprøjtemaling af lofter førSprøjtemaling af lofter
Lofter før sprøjtemalingSprøjtemaling af lofter
Vibe’s Malerfirma – det bedste sted at få professionel malerservice

Vibe’s Malerfirma er uden tvivl det umiddelbare navn, man tænker på, når man tænker på at hyre en professionel tjenesteudbyder til at hjælpe med sine malerbehov. Og for dem, der nogensinde har hyret den fremragende service, som Vibe’s Malerfirma tilbyder, er det ikke svært for dem at forstå, hvorfor det er tilfældet. Vibe’s Malerfirma er et navn, der er synonymt med tillid, pålidelighed og fairness i servicebranchen, og ved at gøre dem til kernepillen i deres brand har Vibe’s Malerfirma været i stand til at få en plads i deres kunders hjerter, som er svær at fjerne fra nu.

Tillid, pålidelighed og fairness – de tre søjler i Vibe’s Malerfirma

Kundetilfredshed har været og vil fortsat være det mål, som folkene hos Vibe’s Malerfirma stræber efter hver dag. Og for at gøre netop dette har Vibe’s Malerfirma ansat nogle af de bedste fagfolk i branchen til at levere serviceydelser til deres kunder til en fair pris og til tiden. Uanset hvad servicebehovet er, så er Vibe’s Malerfirma i stand til at opfylde det. Uanset om man ønsker at få malet sin yderdør – vinduer og skuffer maling af lejlighed efter fraflytning.

Det sidste er en specialitet hos Vibe’s Malerfirma, hvilket har gjort det til standardvalget hos boligforeninger, der har brug for denne service med det samme og regelmæssigt. Da man ikke kan udlåne lejligheden til en anden person uden at den bliver renoveret af en professionel servicemaler i nogle jurisdiktioner, har Vibe’s Malerfirma været en enorm hjælp for boligforeninger og endda private, der ønsker at sætte deres ejendom på craigslist så hurtigt som muligt. Faktisk kan man blot spørge de professionelle hos Vibe’s Malerfirma, hvornår ejendommen vil være klar til at huse en anden privatperson, og så er det bare, at de kan sætte den dato på deres craigslist’s opslag, da Vibe’s Malerfirma helt sikkert vil færdiggøre arbejdet på den nævnte dato.

En anden grund til at Vibe’s Malerfirma er standard valg af mange er den rimelige pris de opkræver for den leverede service. Vibe’s Malerfirma opkræver ikke sine kunder eksorbitante gebyrer for sin service. Kundetilfredshed er igen den primære motivation bag denne beslutning; hvordan kan en kunde være tilfreds, hvis han skal betale mere end et rimeligt beløb for den lejede service. Derfor vil Vibe’s Malerfirma, uanset hvilken service du har brug for, kun opkræve en rimelig pris for den.

One-stop destination for alt

Vibe’s Malerfirma leverer ikke kun professionel service til sine kunder, men er også en one-stop destination for dem, der ønsker at shoppe forskellige malingsprodukter og tilbehør til at udføre opgaven selv. Når du hyrer os, vil du gøre processen med at male noget bekvemt, da vores professionelle service tager udgangspunkt i dine specifikke malingskrav. Derfor er vi her for at hjælpe dig med utrolige malerserviceydelser.

Cresta Social Messenger
Facebook News
close slider

1 week ago

Vibes Malerfirma er stolte over at “tage hul” på opgaven med at optimere den grønne indsats i vores forretningskoncept og dermed starte med at bidrage med vores, til at fokusere på “Verdens vigtigste plan” – De 17 Verdensmål. Velkommen hos Vibes Malerfirma! ...
View on Facebook

1 month ago

Test ...
View on Facebook

3 months ago

Maler Lærling søges.Vi har rygende travlt og vi står derfor og mangler en malerlærling som har lyst til at indgå i vores hyggelige firma bestående af 10 medarbejder som har et tæt og godt forhold.Kan du genkende dig selv i følgende:Du er:• Stukturet• Mødestabil• Motiveret• Serviceminded• Ren straffeattest• Afsluttet sit grundforløb på skolenVi tilbyder:• En mindre virksomhed i vækst• Kvalificeret og dygtige malerkollegaer• En læreplads med udfordringer• Fantastisk sammenholdDine arbejdsområder vil primært være Vestsjælland og det er vigtigt du har minimum B-kørekort.Lyder dette lige som dig?Så send ansøgning og cv til post@vibesmalerfirma.dkVi glæder os til at høre fra dig. 🙂 ...
View on Facebook

3 months ago

Maler, søges opstart hurtigst muligt.Ring gerne på 40560840 eller skriv en mail til post@vibesmalerfirma.dk ...
View on Facebook