fbpx

Søg Job

Når det kommer til enhver form for malerarbejde, har Vibes Malerfirma været det primære rejsemål for indbyggerne i Vestsjælland siden starten i 2004. Ikke kun leverer vi vores kunder med høje tilfredsstillende og overkommelige malerløsninger til deres ejendom, men vi sikrer også, at kun de fineste produkter og udstyr bliver brugt i processen. Vi sælger også de samme malerprodukter til vores kunder for at tilføje et niveau af gennemsigtighed i branchen, som ingen anden serviceudbyder kan matche.

Men det bedste ved den malerservice, vi tilbyder, er uden tvivl de højt kvalificerede og erfarne malerfagfolk, som vi har ansat til at arbejde sammen med os hos Vibes Malerfirma. De er ikke kun vores medarbejdere, men en del af vores altid voksende familie hos Vibes Malerfirma. Som følge heraf har vi noget af den højeste medarbejdertilfredshed i branchen. Og den gode nyhed for dig er, at vi altid søger at ansætte dygtige fagfolk i branchen.

Vil du arbejde med Vibes Malerfirma – Vestsjællands førende malerserviceudbyder? Hvis det er tilfældet, skal du kun kontakte os ved at indsende formularen på vores side. Uanset om du søger at søge en ledig stilling eller ønsker at få nogle spørgsmål løst, skal du blot udfylde formularen med relevante oplysninger, og vores team vil kontakte dig så hurtigt som muligt. Udfyld venligst boksene med nøjagtige oplysninger, og dobbelttjek telefonnr. og e-mailadresse, før du indsender formularen.

Vores malerservice er pålidelige, og du kan kontakte os for at få din tid bestilt. Du kan komme i kontakt med vores team og diskutere dine behov. Vi når dig med de bedste tilbud.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Udfyld denne kontaktformular og vedhæft din ansøgning. Vi glæder os til at modtage den.

  • Max. file size: 2 GB.
Facebook News
close slider
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue