© 2019, Din lokale maler, Vibe`s Malerfirma. Developed by Cueserve

Kontakt

Banner 1

Har du spørgsmål eller beskeder?

Har i ledige jobs ?

Der er i øjeblikket en meget stor efterspørgsel omkring vores malerarbejde, og firmaet er stadig i en løbende udvikling. Derfor søger vi jævnligt dygtige malere. Du altid velkommen til at sende en ansøgning til os. Ansøgning bedes sendes via kontaktformularen som vedhæftet fil.

enrigtigmaler-logo

Garantiordningen

Det forpligter at yde kvalitet

Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til Deres forventninger har De adgang til at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn. Ankenævnet vil i første omgang give Danske Malermestre 4 uger til at løse sagen. Hvis ikke det lykkes, vil Ankenævnet tage stilling til sagen. Får De medhold i Deres klage, er vores medlem forpligtet til at efterkomme Ankenævnets afgørelse.

Hvis vort medlem mod forventning ikke retter sig efter Ankenævnets afgørelse vil Danske Malermestres garantiordning sørge for at eventuelle mangler ved arbejdet udbedres uden omkostninger for Dem. Garantiordningen dækker dog kun op til 100.000 kr. i udbedringsomkostninger og kun hvis der klages over arbejdet, inden der er gået et år fra det er faktureret til Dem.

Vi er stolte af at kunne fortælle at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af Danske Malermestre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem maler i for ?

Vi maler for både private, erhverv, boligforeninger, andels- og ejerforeninger samt de kunder, der har vedligeholdelseskonti.

Hvor maler i ?

Vi kører ud til private kunder i det meste af vestsjælland, og på større opgaver kører vi helt til København.

Hvad er jeres priser ?

Vores pris er kr. 493,75 incl. moms pr. løbende time. Vibes Malerfirma giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din maler opgave. Vores priser følger de aftalte liste priser indenfor malerfaget. Det sikrer dig en fair pris og et arbejde der kan laves korrekt med professionel maling. Der findes firmaer der går under liste prisen, men de sparer typisk på kvaliteten af arbejdet og / eller malingen. Du kan se vores priser her

Hvor ligger kontor. lager og butik ?

Firmaet har kontor, lager og butik på Sømosevej 40, 4293 Dianalund tæt på Sorø og Stenlille. Du kan ringe til kontoret på 40 56 08 40

Tager i også utraditionelle og svære maler opgaver ?

Selvfølgelig, vi elsker udfordringer. Vi udarbejder gerne kreative forslag til udførelsen af din maler opgave – ganske gratis og uforpligtende!

Hvor længe har i eksisteret ?

Vibe’s Malerfirma Dianalund har eksisteret i 18 år.

Hvor mange malere er i ?

Forretningen består i dag af 15 malere samt 2 administrative medarbejdere.

Har i ledige jobs ?

Der er i øjeblikket en meget stor efterspørgsel omkring vores malerarbejde, og firmaet er stadig i en løbende udvikling. Derfor søger vi jævnligt dygtige malere. Du altid velkommen til at sende en ansøgning til os. Ansøgning bedes sendes via kontaktformularen som vedhæftet fil.

Paint

Facebook Anbefalinger

Anbefalinger

Test recommendation

★★★★★
Good work.
- Rec 1

Test 4

★★★★
Test
- Rec 4
1 2 3