fbpx

Vi støtter

Når man tænker på professionelt malerarbejde i region Vestsjælland, er der kun ét navn, der falder dem i øjnene, og det navn er Vibes Malerfirma. Vibes Malerfirma har været førende inden for malerservicebranchen og har givet kunderne yderst tilfredsstillende malerydelser, og det til yderst rimelige priser, især i forhold til de nuværende markedspriser. Uanset hvad kundernes krav er, vil de med garanti finde yderst tilfredsstillende løsninger lige ved vores dørtrin. Vi giver vores kunder skræddersyede malerløsninger, der passer perfekt til deres behov. Og man kan også købe premium malerprodukter fra Vibes Malerfirma, især hvis de er interesseret i at lave selv malerarbejdet. Vores fagfolk bruger naturligvis også de samme produkter i deres malerarbejde.

Men dermed ikke sagt, at det at give vores kunder pålidelige malerløsninger er det eneste, vi er gearet til. Vi er klar over vores ansvar over for miljøet samt at reducere vores CO2-fodaftryk. Og noget af det første, vi har gjort for dette, er, at vi kun bruger naturvenlig maling og udstyr i vores malerarbejde. Folkene i Vibes Malerfirma og organisationen som helhed er forpligtet til at gøre deres bedste for at skabe et grønnere miljø. Vi støtter ikke kun flere organisationer i deres mål om at reducere CO2-udledning, men vi har også taget flere skridt for at reducere vores CO2-fodaftryk, herunder at bruge et CO2-neutralt websted. Så hvis et renere miljø er noget, der taler til dig, så kan du kontakte os for grønne, miljøvenlige malerløsninger. 

Vi sørger for, at vores kunder ikke står tilbage uden yderligere klager. Du kan nå ud til fagfolk og lade dem male din verden på en miljøvenlig måde. Nu, ansæt os i dag.

Vi støtter
Stop Papirspild
Miljøvenlig Parning
CSR maerket
Reklamebeskyttet
Vitapus
minecookies
GDPR maerket
CO2-neutralt
Projekt Clean Ocean
aftryk
Vi støtter
Facebook News
close slider
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue