fbpx

Her har vi sprøjtemalet et loft i Høng. Store og vanskelige flader som et loft, kan det ofte betale sig at sprøjtemale. Det er hurtigere og giver et pænere resultat

Her er vores kære medarbejder igang

Loftet før maling

af loft 4af loft 2
af loft 3af loft 1

 

Da folk bliver mere og mere selvhjulpne i dag, foretrækker de at udføre selv professionelle opgaver som at male husets vægge og lofter selv. Nogle gange er det et drømmeprojekt for mange mennesker at designe og dekorere deres hjem selv, og derfor nyder de hver eneste lille aktivitet som at male hvert hjørne af huset sammen med familien og få huset til at se smukt ud. Hvis du også er en af de entusiastiske mennesker, der ønsker at forvandle sit hjem, begyndende med vægfarverne, så læs nedenstående oplysninger for at få mere at vide om, hvordan man maler husets vægge og lofter.

Forbered dig selv og dit hus, mens du maler loftet

Blandt alle husets hjørner er det at male loftet det sværeste at gøre. Det kræver en masse tricks og forholdsregler at male loftet som professionelle med succes. Den allerførste ting, du skal gøre, er at gøre dig selv og huset klar til de farvesprøjt, der vil falde her og der, mens du maler loftet. Dæk altid alle møbler med plastik eller avispapir, før du begynder at male, og lyset skal også dækkes med plastik. Desuden bør den, der maler, have noget slidt tøj på, da det bliver beskidt, og brug briller og noget til at dække hovedet, f.eks. en hat eller kasket, mens du maler.

Spray eller rulle?

Det er et spørgsmål, der altid bliver stillet, om man skal bruge spray eller rulle, mens man maler loftet

og selv nogle professionelle malere bruger ruller, men det er blevet observeret, at spraymaling er den bedste og hurtige løsning til at male dine lofter, da det ikke er muligt at dække alle hjørner af loftet med ruller. Og hvis du ønsker at gøre det samme, skal du lave snit, hvilket også tager tid. Spraymaling Til Træloft er en problemfri maleteknik, der især fungerer bedst til lofterne på dit sted. Spraymalingen fås på markedet til meget overkommelige priser og i alle de farver, du ønsker.

Du bør altid overveje, at du aldrig må male væggene før lofterne, fordi det vil ødelægge din indsats på grund af stænk, mens du maler loftet. Mens du bruger disse små tips, kan du nemt male dit hjem på egen hånd, så få din spraymaling og gør det nu.

Loftet i dit hjem gør et godt indtryk på andre, når du leder efter eksklusiv mulighed for at male dit hjem. Spray, rul eller pensl dit loft og giv det et flot udseende med det samme. Vi sørger for, at du får utrolige tilbud fra vores professionelle malere og lader dit hjem tale til din personlighed. Hos Vibe’s Malerfirma sørger vi altid for at betjene med det, der passer til dine præferencer og behov. Ring til vores professionelle i dag og lad dem forvandle dit hjemmets loft på en ubesværet måde. 

Er det bedre at Malerrulle, pensle, eller spraymaling?

Det kommer an på hvad der skal males. Skal du male vinduer er en pensel at fortrække skal du male loft er en malerrulle at fortrække skal du male køkkenlåger kan det være bedst med Spraymaling.

Er det svært at male loft?

Maling af loft er ikke så svært som det kan se ud.

Hvor mange lag maling har et loft brug for?

For de bedste resultater anbefales det at anvende to lag maling på vægge og en på loftet.

Hvad er den bedste måde at male et loft?

Den bedste måde at male et loft er at bruge en maler rulle på de store flader og en pensel der hvor der skal beskæres.

Facebook News
close slider
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue